Baráti társasággal, 100 km bringatúra után jöttünk ide sátorral, hogy egy éjszakát eltöltsünk, majd másnap folytassuk utunkat. Maga a kemping átlagos, a személyzet unott, de gondolom egész nap ott voltak és már mentek volna haza, valószínűleg ennek tudható be. Felállítottuk a sátrat, majd mindenki elindult zuhanyozni.
Már a bejáratnál észrevettem 2-3 (nem túlzok! )HATALMAS pókot, kicsit el is bizonytalanodtam, de gondoltam benn biztosan ki van takarítva és nem látok többet. Hát nem. . . . nem volt kitakarítva. Akárhová néztem , mindenhol pókok lógtak! Tartottam magam, gondoltam erősnek kell lennem, hisz mégiscsak 100 km-t tekertünk, büdös és izzadt vagyok, le KELL zuhanyoznom! Beléptem a zuhanyfülkébe, ami ott fogadott valami elképesztő! A csempén, a zuhanyrózsán, a zuhanytálcán, a sarokban, egyszóval MINDENHOl pókok! ! Megkértem a barátnőmet valamennyire tüntesse el, mert én itt nem vagyok hajlandó letusolni, persze ő rögtön mondta, hogy rá ne számítsak :D Szóltunk a fiúknak és ők párat eltüntettek onnan, de így is rettegve tusoltunk le, attól félve, hogy a nyakunkba esik 1-2 hatalmas példány. Életemben nem féltem még ennyire zuhanyzás közben, pedig nincs pókiszonyom, de ez már tényleg túlment minden határon! Kis takarítás ráférne a zuhanyzókra, igénytelen, a wc-ről nem is beszélve.