Közvetlenül a 71-es főút mellett található,kitünő parkolási lehetőséggel rendelkeező éttermünkben, hangulatos környezetben, házias ízekkel és megfizethető árakkal várjukkedves vendégeinket. Igazi balatoni halételeink mellett, hazai és a nemzetközi ételek széles váasztékát,kiváló balatoni borokat kínálunk a betérőknek.
Elfogadunk SZÉP kártyát, különböző étkezési jegyeket, bankkártyát és természetesen készpénzt is. Nagy tapasztalattal válaljuk családi, baráti és céges rendezvények szinvonalas lebonyolítását.
Családommal tértünk be a 2015. évi pozitív tapasztalatok alapján. A kedves fogadtatás után viszonylag hamar kihozták az ételeket. A gomba szárát nem szedték ki, és a rizs ropogott a nejem ebédjében, az én nokedlim pedig nem frissen készült volt, hanem össze volt állva.
A pincér érdeklődésére elmondtuk a tapasztaltakat, amelyre az volt a válasza, hogy kevesebben voltak, és nem volt ott az a szakács, aki ott szokott lenni. Ezt tudomásul veszem, de úgy gondolom, hogy nekem, mint vendégnek ugyanazt a minőséget és kiszolgálást kell kapnom, mint annak, akit pl. hétvégén látnak vendégül. . . Javára lehet írni, hogy 500-600 Ft-ot levont a számlából, de a minőségre ez akkor sem mentség.
Hétvégi kirándulásról tartottunk hazafelé és egy helybéli ajánlására jöttünk ide. Nem kellett csalódnunk, mind a hely, mind az ételek, mind a személyzet kiváló. Tizen voltunk, elég tisztességesen fogyasztottunk, amit a készséges főnök 10 kupica valódi (nem vizezett) pálinkával honorált. Melegen ajánlom mindenkinek.
Kellemesen csalódtunk a helyben udvarias kiszolgálásban finom ételekben volt részünk! A kiszolgálás gyors, az ételek nagyon ízletesek! Maga az étterem környezete és stílusa illetve hangulata is jó! A kiszolgálás is nagyszerű volt és kedves! Még szeretnénk ide visszatérni, vagy nyáron vagy ősszel de biztosan jövünk még! Köszönjük! Csak ajánlani tudom másoknak is!
Legutóbb mikor egy jót szerettünk volna vacsorázni, nagyon megbántuk, hogy a Határ éttermet választottuk. Elsö ránézésre kellemesnek tünt a hely amíg a pincér fel nem vette a rendelést: Nemcsak hogy letegezett lekezelöen is viselkedett.
Ezek után reménykedtünk az ételek jó ízében és minöségében Sajnos ebben is csalodnunk kellett ízetlen mikrózott gyenge minöségü ételt kaptunk nem is beszélve a majdnem 600 forintos paradicsomsalátáról ami egy közepes méretü felszeletelt paradicsomból állt egy kis hagymával a tetején só és egyéb füszerek nélkül. Ilyen rossz ár érték arányú helyen még soha nem étkeztem még ötödennyit sem fizettem volna ilyen mennyiségü és minöségi ételért. Nemcsak hogy az étterem egyes részei koszosak voltak tele voltak szúnyogokkal pókokkal rovarokkal a személyzet egyáltalán nem törödött ezzel söt még viccesnek is találták. Senkinek nem ajánlanám ezt a helyet ha teheti kerülje el messziröl, nem szeretnék ennél durvábban fogalmazni.
Torkos Csütörtök alkalmával jártunk a családommal legutóbb ebben az étteremben. Még idejében foglaltunk, így jutott asztal a számunkra. :) Nagyon kedvesen fogadtak és a számunkra kiválasztott és megterített asztalhoz kísértek. A rendelés felvétele után hamarosan érkezetek is a finom falatok, melyek mindannyiunk tetszését elnyerték.
Tetszik az étterem melletti játszótér lehetőség, igaz elég veszélyesnek tűnik a 71-es út miatt, tehát állandó felügyelettel lehet csak gyermeket engedni játszani. A parkolás jó, könnyen megközelíthető. A kiszolgálás jó, gyors. Udvariasak az alkalmazottak. Az árak alapján jobb minőségre számítottam, főleg, hogy a köret hideg volt. Az adag megfelelő, ízvilág jó.
Az ételt egész gyorsan kihozták de mikor megjött a Bolognai makarónim 1kg tésztából és egy nagyon kevés szószból állt és nem is volt olcsó ezért sem tetszik meg igazán a szüleimnek sem ízlett amit rendeltek. A hely az szép és tiszta is ha jó a társaság akkor a hangulat is. A pincérek is kedvesek voltak és ha igazán egy jó halas étterembe mennék akkor se ide jönnék!
Ha valaki finom halételeket szeretne enni, akkor érdemes kipróbálnia a Határ Éttermet Almádiban. Kiemelkedőnek nem mondanám, de igazán korrekt a kiszolgálás és finomak a fogások. A város szélén álló étterem jól megközelíthető, nagy parkolóval rendelkezik. A belső kialakítás hangulata talán hagy némi kívánnivalót, de összességében a vélemény mindenképpen pozitív. .
8220Balatonalmádi, Óvári F. u. 72.
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes csoportokat szívesen fogad étel elvitelre gyerekmenü kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség rendezvényhelyszín sportközvetítés széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége