Jó: a szoba tágas, kényelmes, tiszta, működik a légkondi. nem jó: nem lehetett TV-t nézni a szobában az 5 nap alatt, amíg ott voltunk. A beltéri medence vize hideg, nem fürdésre való. A péntek és szombat este nem svédasztal volt, hanem rendelésen alapuló vacsora.
Pénteken 30 percet vártunk egy hamburgerre, szombaton kerek egy órát vártunk a grill húsokra, amiből az egyiket el is tévesztették, mert nem azt rendeltünk. A szobában a konnektorok kissé lötyögősek, meg kellene javítani.
Becsapva érzem magam Idén nyáron egy fontos évfordulót szerettünk volna megünnepelni és ezt a szállodát választottuk. A csomagban svédasztalos étkezést ígértek ünnepi reggelivel. Minden étkezésnél úgy felhúztam magam, hogy beárnyékolta az egész ünneplést.
Reggelinél hamar elfogyott az a pár választék (tojásrántotta, virsli, margarin, sajt, és a leggyengébb sonka, szalámi, müzli). Mindent kérni kellett és némi várakozás után legtöbbször "sajnáljuk elfogyott" választ kaptuk. De elfogyott a majonéz, a tej, a paradicsom, a kifli, a kalács és az utolsók már csak lekváros kenyeret kaptak. Borzalmas kávé,nincs választék üdítőből és teából sem. Mindez már reggel 9-kor. És ha később megyek reggelizni? A svédasztalos vacsora: 2-2 féle leves és második. A desszertet kérni kellett mert csak 1 adag járt személyenként. Első este kukoricamálé ami nagyon rossz volt, második este gombóc, harmadik este palacsinta. Üdítő, víz semmi (ha fizetsz jó drágán), gyümölcs, kenyér semmi. Utolsó este "kimaradt a svédasztal" mondván 10 fő alatt nincs svédasztal, amiről elfelejtettek tájékoztatni. Borsóleves, kakukkfüves csirkemell. A dühtől amit akkor éreztem az étvágyam is elment. Ez Svédasztal? Másik negatívum, hogy a szálloda előtt zakatol el a vonat és ez főleg reggel zavart. A zuhanyzón nincs ajtó és tocsog az egész fürdőszoba. A wellness jó, a kert szép de mindezt beárnyékolta a kaja. Sajnálom, hogy őket választottam, én nem ajánlom senkinek!
Tavaly nyáron jártam náluk, nem nagy szálloda de a parton van ,ez jó. Nyugis , család barát, nem zajos(bár telt ház volt az autókból ítélve). A napozó rész/part gondozott,szép ápolt kert(nekem fontos),van hely ,nem kell nyomorogni egymás hegyén hátán,kényelmes napozóágyak vannak.
Fürödni nem fürödtünk de van egy nagyobb stég ahonnan bele lehet csobbanni a habokba:) A recepciósok segítőkészek ,az ár nem olcsó 2 éjszakára,szokásos ,kb annyi,mint máshol. . Mi pici szobát kaptunk ,de el lehet férni kényelmesen,van légkondi ez tetőtérben fontos! Fürdő tágas. Az ételek reggel nem voltak ínyemre valók ,de én nagyon válogatós vagyok,viszont a konyha(étterem dícséretes). Olyan könnyű olasz tésztát dobott nekem össze a szakács pár perc alatt ,hogy csak na,,,igazi ínyencség volt,imádtam. (csak azert mentem vissza rá egy hónapra,muszáj volt ujra megkostolnom)Szerintem megyek még idén is ha tehetem (Lolly)
Ket alkalommal toltottunk kellemes nyari napokat ebben a szalloban. Nagyon megtetszett hogy kis csaladias es sajat partja van nem kell a tomegben strandolni. Nagyon kedves a szemelyzet, gyors a kiszolgalas. Nagyon szep a park,gondozott a fu es nagyon tetszett hogy nyugagyakon lehetett napozni. Kellemes esti setakat lehet ejteni mivel nincs messze a varoskozponttol.
Nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás gyors és jó. Kedvesek az ott dolgozók. Minden kívánságunkat teljesítteték. Kellemes a környezet és maga a hotel is. A parkja csodálatos és nagyon tetszett,hogy saját partja van. Ahonnan esténként csodálatos volt a kilátás a túlsó parta. Csendes nyugodt helyen van. Szóval minden jó volt. Köszönjük
Nagyon jó, családias jellegű szálloda, közvetlenül a Balaton partján, kellemes parkositott udvarral,ahol még a gyermekek részére kialakitott játszóhely is van, de az esti szalonnasütést is meg lehet oldani a szépen kialakitott szalonnasütő helyen. A szobák kényelmesek, tiszták, minden szükségessel ellátottak.
A személyzet segitőkész, udvarias, kedves, valóban a vendégért vannak. Az étkezés bőséges és nagyon izletes volt. A wellnes részleg minden igényt kielégitő. Az autók számára biztositott az őrzött parkoló az udvaron belül. Jól éreztük magunkat az ott töltött néhány nap alatt.