Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi bemutatkozása
Megnyílt a Balaton első, nemzetközi standard szerint épített és üzemeltetett, négycsillagos konferencia, wellness és resort szállodája, a Hunguest Hotel Bál Resort, amely egész évben várja kedves vendégeit.
2014. Szilveszterèn jàrtam itt a Családommal,Gyermekemmel. Ami szàmunkra csalódàs volt,az az egy medence,ès Pezsgőfürdő,amire Nem keveset kell vàrni:(na ès a mèrete. . . . A szoba,àgyak,kènyelme Maximális:-) a ràlàtàs a tályra,A Balatonra nagyon szèp. A reggelik Fejedelmiek voltak.
A Szilveszteri Gàlavacsoràn Sajnos A kenyèr,és a mèlytànyér Hiànycikk volt! :((Ez Minősíthetetlen. ! A zsíroskenyér,és a sörkorcsolya is hiànyzott az asztalokról,ami benne volt az esti programokban. . . . . Üdv mindenkinek. .
Összességében tetszett a szálloda. A 4*-hoz képest az étkezés, főleg a vacsora színvonala egy kissé elmaradt. A kifogyó ételeket volt, hogy fél órán belül sem töltötték fel, több étel kihűlt, a kenyeret a vendégeknek saját maguknak kellett felvágni, így összefogdosta bárki. Az étkezés félidejében kevés volt a szabad hely.
Örültem, hogy volt dohányzó szoba, de annak nem, hogy csak bukóra lehetett az ablakot nyitni, így mire kiszellőztettem, teljesen kihűlt a szoba. Ha sarkig lehetne nyitni az ablakot, két perc alatt kiszellőzne. Azért, mert dohányzik valaki, nem azt jelenti, hogy bírja a füstszagot. A pezsgőfürdőbe egyszer jutottam be 5 percre, mindössze négy személyes, nem ártana még egy nagyobb is. A szaunákra ki kellene írni a nevüket, és hogy hány fokosak. A személyzet és a kiszolgálás kifogástalan volt, a fenti kifogások ellenére az ár-érték aránya nagyon jó volt. Üdvözlettel!
Ami nem tetszett: több óra várakozás után kaptuk csak meg a köntösöket, amiknek szerintem a szobában kellene lenni ( és nem a vendéget küldeni érte). A wellnes inkább csak egy úszómedence, mert minden egyéb szolgáltatás (pl. szaunák, jacuzzi, pihenő szoba) annyira pici, hogy kényelmesen max. 20 ember tudja egyszerre használni.
Nagyobb létszámnál sorbanállás van! ! ! Megnéztük, vártunk a jacuzzira, aztán inkább feladtuk és eljöttünk. Nem lehet jó érzés úgy ülni a jacuzziban, hogy több vendég ott toporog mellette, hogy mikor mehet már bele. Nyáron, amikor inkább a parton vannak a vendégek,lehet nem hiányozna, de most igen. A liftekre sokat kellett várni, főleg reggeli és vacsoraidőben. Kijelentkezéskor nem kaptunk részletes számlát, így nem tudom ellenőrizni mit számoltak fel! Ami tetszett: fantasztikus panoráma a 12. emeletről, kényelmes ágyak. Ami a legjobb:a reggeli és a vacsora bőséges, változatos. Nagyon finomak voltak az ételek! ! A tálakat folyamatosan feltöltötték,a pincérek azonnal elvitték a piszkos tányérokat, mindig kaptunk friss vizet az asztalhoz. A masszázs nagyon jó volt, a fiatal hölgy masszőrnek köszönet. Összességében inkább 3*, mint 4* Ha a wellnes használható lett volna,visszamennénk, így nem.
Én olvasom a sok rossz értékelést! Mi már háromszor voltunk a szállodába,de mindig és mindennel megvoltunk elégedve! Igaz nekünk már megadatott,hogy hét közbe tudunk menni mivel nyugdijjasok vagyunk,igy mindig ki fogjuk hogy kevesen vannak! Igy mi mindig jól érezzük magunkat! Sajnos egy ekkora nagy szállodához kicsi a wellness,de ha a képeket megnézik ott minden rajta van!
Azt kapjuk amit látunk! Más meg a panoráma,az étkezések,tisztaság stb minden jó! Ha valaki jól akarja magát érezni és igy indul el,nem a hibákat keresi,garantálom minden a legnagyobb rendbe! Mi most is januárba ide fogunk menni! Ára nagyon jó! Nincs olyan wellness szálloda ahol ne találnánk hibát ha keresnénk! Kár lehuzni ennyire a szállodát!
Udvarias, de rideg fogadtatás, a szoba ajtaját nagyon nehezen nyitó mágneskártya, csomagban szereplő ajándék nincs bekészítve, jeleztük a hiányát mégsem kaptuk meg az ajándékot ami egy mézeskalács karácsonyfa lett volna. Vacsoránál hosszú sorbanállás az asztalért, mint a menzán, hiányos étel választék amit csak többszöri szólás után pótoltak.
A wellness részleg kritikán aluli. Karácsony lévén teltház volt, az egy szem 4 fő befogadására képes jakuzzi agyonklórozott vízzel egyenesen nevetséges, de a szaunákra is várni kellett mindig. Egy 4 csillagos "wellness" szállodától az ember többet várna el!
A fenti minősítés után nem sok részletezni való maradt. A szolgáltatásokat (wellnes) nem vettem igénybe, ezért nincs értékelés. 25-én Balássy Betti és Varga Feri adott műsort, de a mérhetetlenül hangos zenétől az ő hangjukat én alig hallottam, pedig igazán igyekeztek, hogy túl ordítsák a zenét.
Ez kifejezetten idegesített, alig vártam, hogy végre befejezzék a "műsort". Előző évben is itt karácsonyoztam, ezért pontosan tudtam, hogy mit választok. A karácsonyra kiadott csomagár nekem nagyon is megfelel. Remélem továbbra is így fogják magukat ajánlani. Teljesen tele volt a szálloda. Mint hallottam 1000 embert fogadott. Nyüzsi az volt rendesen. Köszönet a tájékoztatásért!
Nem értem azokat a véleményírókat,akik rosszat írnak erről a szállodáról. 4 napot töltöttünk el,és mondhatom,minden nagyon jó volt. A szoba tiszta,tágas,igért babaágy is volt. Mi az 5. emeleten laktunk,szerintem nincs még egy szálloda,aminek ilyen csodálatos balatoni kilátása van. Minden reggel csak ámultunk napfelkeltekor.
A reggeli és a vacsora is nagyon finom, izletes volt,és a nagy tömeg ellenére még az étkezések végén is volt mindenből a svédasztalon. A személyzetre csak jókat tudok mondani,és amit szerencsétlenek egy-két "értelmiségi" vendégtől eltűrtek,az több,mint becsülendő. A wellness részleg kicsit pici,de a kisbabánk miatt úgysem tudtuk túl sokat használni. A város,a balatonpart nagyon tetszett. Biztosan visszajövünk még ide,és nyáron a hotelnek ingyen használható strandja is van. Mindenkinek ajánlom,hogy próbálja ki. Ár/érték arányban szerintem minden 4 csillagos hotelt ver a balaton körül. Köszönjük a vendéglátást.
Mindennel meg voltunk elégedve, apró, szinte jelentéktelennek tűnő hiányosságoktól eltekintve. Talán a szálloda méretéből adódóan hiányzott az otthonosság, családiasabb hangulat-érzet. (Pincérek mosolya, egy-egy kedves szava, dekoráció adventben stb. ) Sok vendégnél már észrevehetően jobb és frissebb volt a étel-kínálat.
Azonban mindezek ellenére az ételek finomak, ízletesek voltak. A szobák világosak, kényelmesek és panoráma tökéletes (Balatoni oldal). Összességében nagyon jól éreztük magunkat a szállodában.
A Ramada Hotel & Resort Lake Balaton alulról megközelíti a négycsillagos wellness szállodák átlagos színvonalát. A panoráma jelentette extra élményen kívül semmilyen tekintetben nem emelkedik ki a nagyon erős és zsúfolt négycsillagos wellness szállók mezőnyéből.
Csalódásnak nem nevezném, mert józan árazásukban tükröződik szolgáltatásaiknak némileg alacsonyabb színvonala a komolyabb és újabb, általában termál-, vagy gyógyfürdőkhöz közeli hotelekéhez képest. Azon legfontosabb szolgáltatások terén, ahol el lehet lépni az átlagtól - wellness, gasztronómia, berendezés/design - a Ramada kicsit az átlag alatt teljesít, de ez semmiképpen nem jelent rossz minőséget, csak annyit, hogy ennél valamivel magasabb árért (kb 5000 Ft/fő/éj) már nem egy olyan helyhez volt szerencsénk, ahol vagy maradandó kulináris élményekben volt részünk, vagy kiemelkedő színvonalú wellness részleg állt rendelkezésre, esetleg a berendezés minősége, a design ment élményszámba. Tudom ajánlani, az árát megéri - főleg az akciós csomagoké, - de az elvárásaink legyenek visszafogottak, így nem fogunk csalódni.
3 napot töthettünk a szállodában, kitünöen éreztük magunk udvarias kiszolgálás vendégfogadás, mindenre kiterjedö felvilágosítás, kényelem..isteni reggelik, esti élö zene...minden jelen volt amire szükségünk volt és amiért ezt a szállodát választottuk! Tervben van a következö pihenés.. Tisztelettel : Tóth Judit