Ahol a Balaton átölel :)

Hunguest Hotel Bál Resort BalatonalmádiHunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi a térképen

2024. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. augusztus 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Megérkezéskor a bejelentkezés gyorsan ment. Pozitív meglepetés volt, hogy nem kellett előre rendezni a szoba árát.
Lakosztályt foglaltunk, ami a 10. emeleten volt. A kilátás nagyon tetszett, a klíma megfelelően működött.Az ágy kényelmes volt. Ebben a szobatípusban van Nespresso kávéfőző és vízforraló is.
Sok értékelésben olvastam, hogy a liftekre nagyon sokat kell várni. Mi nem igazán tapasztaltuk ezt, pár perc után mindig volt szabad lift.
A szálloda strandja kényelmesen megközelítő távolásgban van. Ingyen napágyat biztosítanak. A strandon egy büfé is található, ahol street food jellegű ételeket lehet fogyasztani. A fogyasztást a szobára lehet íratni.
A wellness részlegben egy nagy medence van, amley több részre van osztva, hogy minden korosztálynak élvezetes legyen. A szaunát mi nem próbáltuk.
Az ételek számunkra megfeleltek.Az ott tartózkodásunk alatt nem volt tömeg az étteremben, így nyugodtan lehetett reggelizni és vacsorázni.
Építő jelleggel szeretnék megjegyezni pár tapasztalatot:
A szoba tisztaságára nagyobb gondot kellene fordítani.Itt főleg a fürdőszoba tisztaságára gondolok.
A szappanadagoló kifogyott és nem töltötték újra, sőt a wc-ben nem is volt. A poháralátéten is látszódott, hogy nem cserélték ki az előző vendég előtt és más hajszála volt a padlón.
A strandon nagyon sok napágy van, de sajnos ezek nagy része is koszos(madárürülékes). Úgy kell vadászni a tiszta ágyra.
Javasolnám, hogy a reggeli szobába történő rendeléshez az űrlapot egészítsék ki a személyek számával. Ebből adódott egy kis félreértés, de nem csináltunk belőle problémát.
Személyzet:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Hunguest Hotel Bál Resort további értékelései

2024.11.06gyerekekkel
A kilátás, a wellness tökéletes. Sajnos a szobai éjjeliszekrény fiókja nem volt kitakarítva. Az egyik nap vacsorája jó indulattal is csak közepesre értékelhető (rágós hús, bolognai szósz hús nélkül stb.). Az ételválaszték nagy volt, de javaslom, hogy mindig legyen "gyermekek fogára való" étel is....
2024.10.29a párjával
A hotel közel van a vasútállomáshoz, a Balatonhoz és a Penny Markethez, ha tudjuk, hogy van átjáró a szállodából a partra, és a hotelt reklámozó táblán is van egy ajtó (mi csak akkor láttuk, amikor hazafelé mentünk). A szoba kényelmes, jól berendezett volt (bár a padlószőnyeget rég...
2024.09.11gyerekekkel
Egyetlen dolog, amit sajnáltam, de az adottság sajnos és nem lehet rajta változtatni, hogy nincs erkély a szobákhoz és a 11. emeleten ráadásul még az ablakok sem voltak nyithatóak, csak bukóra (ami feltételezem, biztonsági okok miatt van). Ettől eltekintve minden kiváló volt. Nagyon szuper volt a...

A Hunguest Hotel Bál Resort legnépszerűbb csomagjai

Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval (1 éjtől)
Legjobb ár félpanzióval (1 éjtől)
44.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz