Nagyon ízletes limonádét készítettek, az ételek finoman voltak elkészítve, nagyon kedves ~s segítőkész személyzet a közelbe van egy kilátó érdemes felmenni!
Györökről hazafelé menet vasárnap fél egy körül érkeztünk. Az ásványvizeket kb. 20-25 perc után hozták. A három levesből kettőt kb. negyven perc múlva. A halászlét 70 perc múlva. A főételeket 90-100 perc múlva, az ubisali lemaradt, viszont az étel legalább tök hideg volt. Na ekkor lett elegem.
Nemrég a Balatonon jártunk és a Balatonberényi Panoráma Étteremben ebédeltünk meg. A kiszolgálás nagyon lassú volt, a hölgy, aki kiszolgált bennünket látszott, hogy kezdő, de nagyon kedves volt, és többször elnézést kért a lassúságért. Az ebéd finom volt, az adag kisebb volt, mint a többi helyen ahol megfordultunk.
Csak egy kávéra és desszertre ugrottunk be, de minket meggyőztek. A pincérnők kedvesek és segítőkészek, a hely hangulatos, a kilátás tényleg szép, és van bőven parkolóhely. Ami nem annyira jött be, az az, hogy a belső helyiség tele van szúnyogokkal, illetve a fagyi felhozatal sem túl nagy.
Nyilván a fagylaltok nem helyben készülnek, tehát kár is lenne ezek alapján megítélni az éttermet. Sokkal inkább tartom mérvadónak a gundel palacsintát, ami viszont isteni volt.
8649Balatonberény, HRSZ: 041; a 76-os főút mellett