Hat napot töltöttünk itt 3 gyerkőccel egy üdülőházban. A fogadtatás nagyon kedves volt, bár jó későn értünk oda. Mi pozitívan éltük meg a rögtöni fizetést, mert gond volt a SZÉP-kártyával, amit készségesen és türelemmel megoldottak, így nem az elutazás napjára maradt a herce-hurca. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt.
A ház tiszta volt, pár pókot sikerült levadászni, de ez ilyen környezetben ( fás-bokros-ligetes ) természetes. A szobák kényelmesek, tágasak voltak, a tetőtér kicsit meleg, de az ott lévő ventilátorral szellőztethető. A kinti medencék tiszták és jó hőfokúak voltak, és külön örültünk az úszómester jelenlétének. Sok nyugágy szolgálta a kellemes pihenést. A reggeli bőséges és változatos volt, a vacsora házias. A finnyás gyerekeinknek jó lett volna némelyik vacsi helyett valami "gyerekek kedvence". Az elhelyezkedés azért 3 pont, mert a településen kívül van, így ugyan nyugodt és csendes, de mindig autózni kell, ha valahová kimozdulnánk.
Pár napja jöttünk haza, iszonyat volt! Számtalan helyen jártam már, van összehasonlítási alapom. . . Megérkezéskor a kulcsot addig meg sem kaptuk míg ki nem fizettük a szállást, ami egy apartman volt. A házba belépve iszonyat bűz, csatornaszag fogadott, ami csak 3 nap múlva szűnt meg.
A gáztűzhelyhez nem volt gázpalack bekötve, csak amikor külön szóltunk, akkor hoztak. A villanybojler hibás volt, úgyhogy csak másnap reggelre lett meleg vizünk, külön reklamáció után. A mikró is nálunk halt meg 5 másodperc után. Az ágynemű gyűrött volt, mint amiből akkor kelnek fel, szerintem le sem volt cserélve. Az éjjeli szekrényen ujjnyi vastag por. A csaptelepeken 10 évnyi rárakódott rozsda-és vízkő, undorító volt. A mosogatóban ugyanígy, mi vettünk tisztítószereket és próbáltuk kicsit rendbe hozni. A wc ülőke bebarnulva, elszíneződve, nem volt gusztusom ráülni. Szerintem egy 100 Ft-os boltban ezerpárszáz forintért lehet venni újat. . . A honlapon hirdetett lovaknak, lovas programoknak nyoma sincs, lovuk már régóta nincs- pedig ez volt az egyik vonzerő, amiért oda mentünk. A kinti medence csap hideg, a kinti wc-k, napozóágyak. . . nem is említem. A benti medencék vize bár langyos, de messzire virított a rárakódott alga-vízkő és egyéb trutymó, nem volt gusztusom belemenni. Az étteremként hirdetett helyiségben nincs ebéd, ha esetleg ott éheznél meg a szálláson, menj be a városba enni. Vacsora is csak akkor van, ha reggel előre megrendeled, azt is máshonnan viszik oda. Wifi csak a recepció épületében jött be, úgyhogy aki netezni akart, mindenki oda járt. Erősen gondolkozunk, hogy volt-e valami jó-e a szállásban, hogy azt is leírjuk. De sajnos nem találtunk! Senkinek nem ajánlom! Soha-soha-soha többet nem megyünk oda. A honlapjuk annyira mást mutat- átverés az egész. És ahhoz képest nem is olcsó!
2015 nyarán töltöttük pár napot egy nagyobb baráti társasággal és cca. 10 gyerekkel a „kastély részen”. Már a megérkezés pillanatában gyanús volt, hogy miért kell mindent előre kifizetni (ez később teljesen egyértelművé vált). Kb. 1,5h tanakodás után kaptunk kulcsokat a recepción, noha pontosan le volt egyeztetve a létszám e-mail-ben hetekkel korábban.
A szobák nem voltak kitakarítva. WC deszkán (több szobában is) pisi pöttyök díszelegtek. A mi szobánk padlóján láb és kézről levágott köröm darabok voltak kis halmokba gyűjtve. A fürdő csapjából, zuhanyzójából záptojásszagú opálos folyadék csordogált. A meleg vízszolgáltatást sem a bojler sem a hálózat nem bírta, így a gyerekeknek az első este fazekakban melegítettünk vizet. Szabadtéri medence vize csap hideg volt, a medence vízszintjénél barnás fekete csík éktelenkedett a medence falán. A játszótéri fajátékokból 5-10 cm rozsdás szögek, csavarok álltak ki és lényegében használhatatlanok voltak. A beltéri medence vize opálos a klórtól, a padozat életveszélyesen csúszott. Étterem („svédasztalos”). A vacsoránál csak a korán érkezők kapták meg a már előre kifizetett ételeket (mondván annyit raktak ki pontosan, ahányan befizettek). Azoknak a vendégeknek, akik később érkeztek, a maradékot, a melegen tartás hiánya miatt hidegen, esetleg mikrózva” fogyaszthatták. Desszertnek a reggelről megmaradt kalácsot darabolták fel a konyhán és öntötték nyakon valamilyen vizes, vaníliás szósszal. A vacsora ideje alatt az ital felszolgálás nem, vagy csak alig volt, és persze mindent azonnal ki kellett fizetni, mihelyt azt az asztalokhoz hozták. 2 napot bírtunk ki. Még nem tettem le a megfelelő hatóságok értesítéséről sem! Tipikus Zimmer Feri stílus!
Ha szóval egy akarnám jellemezni ezt a helyet,akkor azt mondanám,hogy utánozhatatlan. Egyszerűen nem lehet megunni. Már jártunk sok helyen,de ezt a kedvességet,odaadást,kiszolgálást sehol nem tapasztaltuk. Pedig már jártunk "drága" szállodában is. Már nagyon sok barátunkat elcsaltuk magunkkal,és mondhatom,hogy mind visszajáró vendég lett,annyira jól érezték magukat.
A szilveszter az fergeteges,és hiába megyünk minden évbe,közel 12 éve,mindig van valami más,valami meglepetés a programokban. Csak ajánlani tudom mindenkinek! ! ! :)
Szép környetben töltöttem el három napot kellemes és figyelmes kiszolgálásba volt részünk az étkezés kifogástalan volt a vellnesz rész is jó volt mindent egybe véve jól éreztük magunkat merem ajánlani mindenkinek Sándor Endre és családja 2014. 09,04-06 ig Sok szép helyre el mentünk kirándulni és a szálloda harcsa sütö versenyén is voltunk jo halászlét és sülthalat fogyasztottunk meg érte.
Nehezen kezdem a vélemény írást, mert nem kaptunk semmit abból amit ígért a hirdetés. A kastély átlagos volt és egyáltalán nem tüktözte a 4*-ot. Felújítottként hidették, de felújításnak nyomát sem láttuk. Külső, belső medence használatról szó sem eshetett, mert nagyon koszos volt. A jakuzi szintén használhatatlan volt.
Lovaglást is tartalmazott a megvásárolt időszak, de nem volt ló, mivel azokat csak nyárra bérelték, így mire mi mentünk már elszállították. Szóval nagy csalódás volt az egész, csak a Balaton kárpótolt bennünket egy kissé. Mindezek után nem töltöttük ki az egész időnket és 1 nap után eljöttünk onnan.
Egy hétvégét töltöttünk itt. Hirdetésben választható szoba. helyszinen ahova raknak. A kiszolgálás gyenge személyzet bunkó. Egyik napra esküvőt szerveztek. Idelye alatt a szálló vendégeknek nem volt ki szolgálás. Este fél nyolckor nyitott ki részünkre a kinti étterem rész. A bentiben folyt a lakodalom.
Vacsorára azt az ételt szolgálták fel ami az esküvöröl maradt. Hús leves csak lé kevés tésztával. Maroknyi köret sült csirke combbal. Desszertnek esküvői apró sütemény 4 db. Mind ezt potom 8000 ft-ért. Mi többet oda nem megyünk és ajánlani se fogom senkinek.
Egy 10 fős baráti társasággal mindegyikünk hatvanadik születésnapját egy hosszu hétvégével ünnepeljük meg. Igy kerültünk a Kentaur üdülőfaluba. Nagyon kellemes volt a fogadtatás. A főnök és a személyzet rendkivül segitőkész és udvarias volt. Az ételek kitünőek voltak és ezt még tetézte a két zenés táncos est.
A pincelátogatás borkostolóval és harmonikaszóval remek hangulatban telt. Ünnepeltünk nem győzte dicsérni ezt a hétvégét.