Az itteni értékelés alapján választottuk az éttermet. Igaz az utolsó 2017-es volt. Nem az értékelés szerinti minőséget kaptuk. Igaz az a megállapítás, az ár maradt, de a mennyiség csökkent. A leves olyan menzás. A második meg látványos, de kevés. A személyzet sem az az igazi "pincér" típus. Gyorsan kaptuk a rendelést, de ennyi. Így aztán csak egyszer voltunk ott.
Az étterem kíváló. Az ételek isteni finomak,a pincérek nagyon figyelmesek mindenkivel. Csak ajánlani tudom. Az elmult években a kedvenc éttermem lett,olyannyira,hogy minden évben ellátogatunk a településre,hogy itt el fogyaszthassunk valami isteni finom ételt. Ide megéri betérni! ! ! Itt minőségi ételt kap az ember a pénzéért.
Ha Balatonfenyvesen strandolunk, vagy csak átutazunk a településen, a Gombában étkezünk, mert az Amore pizzájuk TÖKÉLETES! Akárhány helyen ettünk már pizzát az országban (eddig), náluk készül úgy a pizza "ahogy kell" - vagyis ahogy mi szeretjük.
Természetesen a többi étel is ízletes és kipróbálásra érdemes, csak a tökéletes pizza miatt még nem igazán került rá sor :) na jó, talán egyszer, és az is ínycsiklandóan finom volt! Gnocchi kacsahússal és rókagombával. . . Csak ajánlani tudom! ! ! !
Már többször jártunk ott, még nem okozott csalódást. Ha összehasonlítjuk a közeli büfék ajánlatával, egy komplexebb étkezést nyújt, sokkal minőségibb alapanyagokból, hasonló áron, sőt még olcsóbban is. Ezen kívül kiszolgálnak, nyugodtan le lehet ülni. Jó helyen található, közvetlenül a vasútállomás mellett, a szabadstrand közelében, ami szintén nagyon jó hely.
Többször jártunk már itt, mindig finomat ettünk. A kiszolgáló gyors volt és kedves, annak ellenére hogy elég nagy hely. Figyelnek a vendégre, ami külön jól esik. A pizza nagyon finom és vékony tésztás! A többi étel amit kipróbáltunk is kivétel nélkül jól volt elkészítve.
Kétszer is ettünk ott nyaralásunk során. Mindkét alkalommal finomat. A pizza nagyon finom, mintha Olaszországban lettünk volna.De ugyanez mondható el a gyümölcslevesról, a salátákról. Csak ajánlani tudom. Nekem is ajánlották, nem csalódtam. A pincérek szerintem nem furák, hanem bájosan fiatalok voltak.
Nyaralásnál választottuk ezt az éttermet. Nagyszerű olasz konyhát visznek, öten ettünk ötfélét, mindegyik étel kiváló, nagyon finom volt! Egyikünk menüt választott, és az is olaszos volt és nagyon finom. Ár-érték arányban is meglepően jó. A pincérek voltak kicsit furák vagy ügyetlenek csak.
Öt tagú család rendelése a következő volt: menü (leves+hús-tészta/babgulyás/spagetti/pizza/pizza) viszonylag gyorsan kihozták az ételeket, kivétel a spagettit és a menü másodikját! Egyszerűen nem értettük, hogy miért. . vártunk vártunk, a család egyik fele evett a másik csak várt és nézett. Egy idő után megkérdeztük, kiderült, hogy úgy gondolják, hogy a babgulyás amíg nem fogy el, nem hozzák ki a másodikokat. Kérésünkre módosítottak a szabályon, igaz, akkor kezdték elkészíteni! a másodikokat. A másik, hogy minden üres tányért azonnal elvittek, ami kicsit zavaró volt. Viszont kedvesek voltak :)Ajánlom az éttermet, remek olasz konyha, kedvező ár. Esténként eléggé telt ház van, szerintem nem véletlenül. Másnap vásároltunk elvitelre a nagyon finom kövön sütött pizzákból, és a Badacsonnyal szemben, naplementében, füvön ülve vacsoráztunk, ezt is ajánlom, maradandó élmény :)