5 napot töltöttünk Balatonfenyvesen, kétszer is ettünk ott. Egy fárasztó strandolás után tértünk be az étteremebe, mely 250 méterre volt a szállásunktól. kellően tágas kerthelyiség, jó játszótérrel. A vidám, jó humorú felszolgáló már a bejáratnál készségesen fogadott. Rögtön hozta is a megrendelt italt, látta rögtön szomjan halunk.
A vacsora hamar megérkezett és nagyin finom volt. Bőséges. Jóllaktunk, annak ellenére, hogy feleztünk, mert akkor adagot nem tudtunk megenni . kiváló hely. Ha tovább vagyunk, ott eszünk mindig.
Egy Balatonberényi túra után-útban a szállásunkra tértünk be a Paprika Csárdába. Előre tervezett módon. Sokan voltak, de kaptunk helyet. Nagyon kedves személyzet. Limonádét ajánlottak. Nem bántuk meg. Telis tele gyümölccsel. A levest kis piros lábasban hozták. És nagyon finom volt. A főfogás hatalmas adag és nagy jó ízvilág.