Este 7 körül érkeztünk. A felszolgáló fiú nagyon kedvesen várta, hogy milyen italt kérünk. Az ital kihozatala után a kiválasztott leves pillanatok alatt megérkezett, illetve még le sem tettük a kanalat már el is vitte a pincér fiú a tányérokat. A 2 személyes tál a leveses tányér elvitele után szinte azonnal megérkezett, frissen, esztétikusan tálalva, hazai ízekkel.
A héten szinte minden nap ott étkeztünk, a kiszolgálás mindig kiváló volt, a pincérek közvetlenek, humorosak. Az érkezéstől a fizetésig kb. háromnegyed órát töltöttünk, más éttermekben, ennyi időt csak a levesre vár az ember. A fizetésnél készpénzt, bankkártyát, SZÉP kártyát is elfogadtak. A halászlé nagyon finom, szinte a kanál is megállt benne, annyi halhús volt a levesben. A sült halat is megkóstoltuk, abban sem volt hiba. A mellékhelyiség is tiszta. Gratulálok!
Kevesen voltak a helyen, a pincér srác kb. Kétpercenként jött érdeklődni, hogy választottunk-e. Üdítőztünk, baracklevet kértem (tele jéggel, és amúgy is vizezve), párocskám light kólája fél literes pet palackban érkezett. Akkor kellett volna lépni, de rendeltünk kaját is. Rántott harcsát rendeltem, nem tudnám megmondani, mit kaptam.
Állagra panga, de helyenként volt némi halíze, most is gondolkozom rajta. Asszonyka fogasfiléje lehet hogy az volt aminek hívták, de ő sem volt elájulva. Sótlan volt, kicsit gázul is nézett ki. Miután befejeztük, érdeklődés (desszert, kv? ). Mondtam inkább fizetnék. Eljött a nagy kérdés, minden finom volt-e. Tapintatos válaszomat követően azonnal megszűnt a kíváncsiság. Tudta jól a pincérsrác hogy mi volt a baj. Utolsó vacak lehúzós hely. Ezekért az ínyencségekért 5800 Ft-ot szurkoltam le, mert megérdemlem alapon. Tanulságnak jó volt.
Kicsit eldugott helyen van. A buszmegállótól mentünk a partra, mikor észrevettünk egy nagy táblát, de elég nehéz volt az alapján, cím nélkül megtalálni, hogy hol van. Halas dolog. . így ki kellett próbálni :). Így azt mondtam, előkerítjük a föld alól is. :) Fogast kértem, ha minden igaz. . . finom volt, jól átsütve.
Akivel mentem, spagettit kért, ami szintén finom volt. Bár félve rendelte, mert még azt is el szokták rontani. A felszolgáló bácsi kedves, szakszerű, udvarias volt. Lemérték bent a halat, még meg is kérdezte kint, hogy jó lesz-e. Ilyet máshol nem tesznek, csak megsütik, meg csúnyán néznek, ha rákérdezek a súlyára, vagy kisebbet kérek, hátha nem akarok túl sokat fizetni. . . Barátságos volt a hely, árnyas asztalokkal, padokkal. Ha arra járnék még, szívesen mennék megint.