Hamisítatlan retro hangulat, gyönyörű környezettel, kedves személyzettel! A Kilátó Presszóból nyílik nem csak Tihanyra, hanem az egész Balatonra az egyik legszebb, hanem a legszebb kilátás ! A naplemente páratlan szépséget nyújt! Vendégeinknek felszolgálunk italokat, ételeket és internet eléréssel is rendelkezünk!
A balatonföldvári Kilátó presszóra a Magyar Konyha Balaton kalauza hívta fel a figyelmem. Nem sajnálom, hogy felgyalogoltam oda, tényleg gyönyörű a kilátás. Az italfelhozatal teljességgel érdektelen, ultrakommersz nagyipari sörök, a tömények között még egy pálinka sem akad, a borok esetében még ki sincs írva, hogy melyik pincétől valók.
Értékeltem, hogy legalább kérdésemre megtudtam. Egy nem túl nagy darab hekk egy szelet gyenge minőségű ipari kenyérrel 3900 forint, nem tűnt best buynak, inkább az a még belefér kategória. Ittam egy hosszúlépést is száraz fehérborból. A hekk nem volt rossz, kiemelkedő sem. Tisztes három pont, étel-ital az átlagot hozta semmivel sem többet.