Nagyon tetszett! A látvány megragadó igaz magyar mentalitás a jó értelemben. Élőzene van ami kellemes. Személyzet? Végre egy hely, ahol tudják, mit szeret a vendég: odafigyelés, kedvesség, határozottság, kedves humor, tisztelettudás. Ezúton is köszönjük! Az ételek finomak, jól tálaltak, a leves sok, a Tálon kicsit keveslettem az étel mennyiséget, de én jóllaktam.
Múlt hétvégén jártunk ott párommal. Teljesen ismeretlenül, befordultunk a 7-es útról, mert éhesek voltunk és találtunk egy éttermet. Nagyon hangulatos a kerthelység, a belső részben nem voltunk. Nagy létszámú személyzettel dolgoznak, ami elsőre szimpatikus, aztán zavaró. . .
Folyamatosan viszik el a kiürült poharakat, tányérakat, akár a vendég orra előtt benyúlva stb. Az ételek inkább jók voltak, mint kivállóak, különösen, ha a magas árakat nézzünk. Összességében persze egy jó kis étterem, egy kicsit több odafigyeléssel szuper jó hely lesz. :)
Egyszer voltam még de a szám is tátva maradt annyira szuper és totál a vendégekért vannak . Én csak a legjobbat tudok mondani . Sőt ez a színvonal bárhol megállná a helyét . Nagy gasztro élményekkel távozik aki ide betér ! ! ! Nagyon kedvesek de nem tolakodóak. Az ételek bőségesek és nagyon magyarosak .