Rövid nyaralásunk alatt egy ebéd és egy vacsora fért bele ezen a helyen. Első alkalommal csak találomra mentünk, de másodszorra azért mentünk, mert az első alkalommal a társaság minden tagja (10 fő) elégedetten távozott. Másodszorra sem okozott csalódást. Az ételek és az italok finomak és frissek (a pizzatészta szuper).
Az adag megfelelő (a 2 személyes tállal hárman is alig birkóztunk meg:)). A személyzet pörgős és segítőkész. Köszönjük szépen, ha erre járunk biztos beugrunk még a Manna Miába.
Nagyon büszke voltam az étterem kínálatára, mert már talán 4 hónapja, éppen az "elkülönítés" miatt nem ettem olasz specialitást, aztán a nevét látva az ABBA-zenekar musicalje jutott hirtelen az eszembe. A belső teremben pedig kedves plüssfigurákat is találtam. Csütörtökön aztán Ágnest is elhoztam magammal, mire ő is megkóstolta, és nem győzte köszöngetni nekem.
Amúgy is elfogult vagyok az olasz konyhával kapcsolatban, de ez a hely!!! Igazi olasz módra készül minden. A legjobb rizottó, a legjobb spagetti, a legjobb saláta, a legjobb desszert. Az adagokkal nem vagyok kibékülve, de így legalább nem esszük degeszre magunkat. Árban elfogadható, ja és a limonádé tényleg nagyon isteni!
Balatonföldvárra érkeztünk barátainkkal nyár elején, a sétányon ahol voltunk nagyon szimpatikusnak tűnt a kávézó. Beültünk, fiatalos csapat szolgált ki minket, nagyon rövid idő alatt. Párom és a barátaink is kávéztak, én üdítőztem. Semmire nem lehetett panaszunk, tényleg rendes és jófej volt mindenki.
Maga a hely tiszta volt mindenhol, beszélgettünk hogy este vissza kellene jönni vacsorázni. Biztos vissza is mentünk volna, ha a szállásunkon nem vendégeltek volna meg bennünket! Ajánlom mindenkinek!
Ahová még mindenképpen érdemes ellátogatnotok, az a földvári kikötő és parti sétány. Csodálatos kilátás nyílik az árbóc-rengeteg mögül a nyílt Balatonra. Ezernyi vitorlás-csodában gyönyörködhetünk és már önmagában is kikapcsol a csodás kékség látványa.
Kicsit tovább sétálva, a posta mellett található egy isteni hely, mégpedig a Manna Mia Étterem - Pizzéria, ahová ha tudtok, feltétlenül látogassatok el. Mi harmadszorra sem csalódtunk. Óriási adag teli-gyümölcs limonádék, grilltálak, saláták és gigapizzák várnak, valamint kellemes jazz, blues élőzene mellett vacsorázhattok, beszélgethettek, egy igazán impozáns helyszínen. Amikor mi jártunk erre, mindegyik alkalommal fergeteges világslágerek mellett fogyaszthattuk el pazar vacsoránkat. A mézes sült oldalasok, és a fehér boros kagyló szintúgy 10 -ből 10 pontosak nálunk. Hűsítő limonádék, óriási adag tonhalsaláta és habos kávé. Ezeket mind érdemes végig kóstolni! A főételek 2000 Ft körüli átlagáron kaphatók, de higyjétek el, minden pénzt megér minimum egy itt töltött este. Leírhatatlan a Manna Mia érzés!
Kellemes környezet, jó konyha, kiváló kiszolgálás, ár-érték arányban jól teljesítettek. Családdal voltunk, kihasználtuk a torkosnap előnyeit :) Akár 5 szívecskét is adnék, de ezt csak messze az átlag felett teljesítő szakácsoknak tartogatom, amit azért kevesen tudnak az országban ;) De a Manna Mia-t szívesen ajánlom.
Családdal mentünk (5 felnőtt + 2 gyerek) "A Vidék íze" 50%-os ételkuponunkkal ebédelni. A szép, napos idő miatt kint választottunk asztalt magunknak egy kellemes kis emelvényen, a személyzet azonnal segített összetolni két asztalt, majd megkaptuk az étlapokat, ami egyszerre volt kellemes és kellemetlen csalódás is számomra.
Nagyon igényes és dizájnos, viszont az ételek elrendezését kicsit kuszának éreztem, nem mindenhol derült ki, hogy az adott fogás milyen húsból készül például. A rendelést követően a levesek gyorsan kiérkeztek, amíg a főételekre vártunk, addig pedig a gyerekeket lekötötte a játszósarok, illetve a trambulin, ezek hatalmas pluszpontot jelentenek! A hagymalevesem kiadós volt, a főételem parajágyon tálalt csirkemell volt rizzsel, sok újdonságot nem tudtak mutatni, de finom volt (mint minden más egyébként), a tálalás is igényes volt. Kicsit furcsának éreztem, hogy körülbelül az összes pincér megfordult az asztalunknál, voltak ügyesebbek és kevésbé ügyesek, de valószínűleg felszolgálóként túlzottan figyelek a részletekre. Manna Mia - megyünk még! :)
Balatonföldvár legjobb étterme a Manna Mia. Az egyetlen kifogástalan vendéglátóhely. Végtelenül kedves személyzet. Udvariasak készségesek, tisztelettudóak egytől egyig mindegyikük! Fenséges ízek és gyerekbarát környezet. Földváron mindent kipróbáltunk ők a befutók. Mindenkinek ajánlom. Apa anya gyerekek :)