Nyaralásunk alatt 3szor ebédeltünk ott. Néha volt egy kis kavarodás,de engem ez annyira nem szokott zavarni,mert mondjuk azért elég nehéz lehet teltház esetén mindent megjegyezni,szerintem aranyosak voltak. Amúgy engem az étel minősége jobban szokott érdekelni,és az kiváló volt,forrón tálalva,hatalmas adagok,iszonyatosan finom volt. Csak ajánlani tudom!
Én nem tudom mások, hogy vannak vele, de szerintem ez az étterem eléggé gyenge - nem osztom a korábbi véleményeket. A felszolgálás/kiszolgálás minősége kritikán aluli. A (fiatal) pincérek elfelejtik, hogy mit rendeltél, a felszolgálás módját sem tudják. Az ételek a tipikus magyar módi: hatalmas adag, viszont megkérdőjelezhető minőség.
2004 óta járunk Balatonföldvárra nyaralni Tatabányáról. Ott tartózkodásunk alatt minden évben többször felkerestük az éttermet. Hol kettesben, hol a családdal kiegészítve akár 7-8 fővel. A 2013-as évet kivéve, mindig jó tapasztalatunk volt. Az ételek bőségesek, finomak, a felszolgálók figyelmesek, gyorsak, udvariasak.
Tiszta, rendezett, családias étterem. A tavalyi év rossz tapasztalata, hogy az rendelés felvételre és az ételre sokat kellett várni. Mócsingos hús, kis adag került az asztalra. Ennek ellenére idén még teszünk egy próbát, hiszen 10 év alatt ez az egy év, ami balul sült el.
Megbízható étterem, mert télen-nyáron nyitva tart. Menüjükből ha időben érkezik az ember, mindig tud rendelni, azonban ennek minősége nem a legjobb. Családias kockás abroszos étterem, de gyönyörű új kandallójuk van és a kerti fa bútorok is nagyon igényesek. Igényes vendégek részére inkább az étlapot ajánlom, onnan nagyon finom ételeket tudnak készíteni.
A felszolgálok a tavalyi évhez képest kedvesebben. (Igazából egy felszolgáló férfival volt problémánk, aki a kisfiamnak azt ígérte, hogy az ebéd végén lesz fagyi is", holott nem rendeltünk, így csapdában éreztük magunkat. Engem nagyon felháborított. Ez a pincér tavaly nyáron már nem volt ott, nagyon kedves a tulajdonos hölgy és a felszolgálónő a fiával együtt. csak ajánlani tudom őket!
A nyaralásunk alatt volt szerencsénk betérni az étterembe. Úgy mentünk ebédelni, hogy meg volt rendelve az étel. Ehhez képest mire a felszolgáló hölgy kijött is eltelt 5-10 perc. Mondtuk, hogy kik vagyunk és mit szeretnénk, majd elment. Italrendelést nem vett fel csak elment.
A következő 5-10 perc elteltével megérkezett a következő hölgy, aki végre az italrendelést felvette, majd szép lassan megterített. A leves, amit mint már említettem előre ,megrendeltünk kb. fél óra elteltével került az asztalra. 3 gyerekkel voltunk. Az hogy türelmetlenek voltak az enyhe kifejezés. Még szerencse, hogy jó társasággal voltunk,így elszórakoztattuk magunkat. Barátok többször is ebédeltek itt, és nekik is hasonlóan rossz tapasztalatuk volt!
Minxen évben földváron töltjük a családommal a nyarat és el se tudnánkképzelni a. platán nélkül az estéket mi általába platàntálat eszünk de a különböző gyümölcsökből készîtettlevesek is nagyon finomak . A kiszolgalas elsoosztalyu a pincxerek és pincernok nagyon kedvesek negativumot nem tudnek mondani. Remelem jovore iseljutok ide és azt is remelem nem is egyszer.