Szörnyű 2024. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. április 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Több, mint 10 éve járunk ebbe az étterembe, az utóbbi 5 évben rendszeresen, télen-nyáron, mivel Balatonfödváron vásároltunk egy lakást. Mindeddig a kiszolgálás és az ételek minősége is kiváló volt. Most viszont történt egy olyan eset, ami miatt soha többet nem megyünk és másnak sem javasoljuk ezt az éttermet! Platán tálat rendeltünk, és két hús "lemaradt" az egyébként sem olcsó tálról. Nemcsak ez volt a probléma. A tál eddig nagyon szép volt, most pedig úgy nézett ki, mintha csak rádobálták volna az ételt. Gondolom változott az étterem szakácsa és a kiszolgáló személyzet is, de egy elnézést kérünk, nekünk nem elég, mivel nyilvánvaló volt, hogy arra számítottak, hogy nem vesszük észre. Észre vettük és megbotránkoztatott a dolog, arról nem is beszélve, hogy fizető pincér arroganciája is botrányos. Soha többet nem jövünk ide, pedig biztos hogy szezonon kívül hiányozni fog a pénzünk. Ha az étterem a továbbiakban is így viszonyul a vendégekhez, hamarosan bezárhatnak idényen kívül, mert elveszítik a törzsvendégeket.
Nagyon jó a hely és mindenkinek ajánlom. A hangulat Nagyon jó , főleg a kismacska cuki, a kaja valami Nagyon finom itt. Panaszom nem is lehet erre a helyre. Köszönöm.
Házhoz rendeltünk 2×2 személyes Platán tálat. Szörnyű! minden szinte csak rá dobálva, borzasztó ahogy kinézett, már attól is elment az étvágyunk, pedig éhesek voltunk. A minőségről meg..... Az oldalas las és a csülök minősíthetetlen,, pontosítok ehetetlen. Soha nem kellett még ilyen értékelést...
Hazafelé direkt itt álltunk meg, mert ez egy jó hely. Foglaltam asztalt előre, de még csak kevés vendég volt, így mi választottunk. Nagy a választék, figyelmes pincérek vannak és a kisebb módosításokat is szívesen elintézik. Vannak kisebb adagok is. Megint finomakat ettünk és jól lakottan távoztunk.