Még tavaly nyár végén voltam itt a párommal és négylábú kedvencünkkel. A szállás egyszerű, nem luxusüdülő, de minden alap igényt kielégít és olcsó. Nagyon jó a megközelíthetősége; a vasútállomás és a kikötő 1-200 méternyire van és az éttermekhez, boltokhoz sem kell többet sétálni, mégis -maga a szálló- csendes.
A személyzet kedves, segítőkész, családias a hangulat és külön pont, hogy állatbarát hely. A kert hatalmas, esti kiüléshez, beszélgetéshez ideális. Idén is itt nyaralunk!
Nagyon jòl éreztük magunkat itt!Szeretnénk jövőre is eljönni,reméljük akkor az idő is kegyesebb lesz hozzánk!A szállasadò és a személyzet is kedvesek,segìtőkészek voltak!Köszönjük
6 napot töltöttünk el itt családommal ,és mi nagyon szerettunk itt lenni ,csendes rendes hely es hűvös is ami a nagy melegben előnyös ,kozel van a part ,bolt piac es éttermek es az orvosi rendelő is ,a tulaj es a szemejzet nagyon kedves es segitokesz volt mindenben !