Balatonföldváron, a vízparttól néhány perces sétára várja vendégeit a Hotel Family. Ahogy a neve is magában foglalja, a családbarát hotel kifejezetten ideális a gyermekkel érkezők számára. A szálláshely három csillagnak megfelelő kényelemmel, de annál nagyobb odaadással szolgálja a vendégek pihenését.
Kétágyas és családi szobák állnak rendelkezésre, melyek igény szerint gyerek-és babaággyal pótágyazhatók. A kertben medence, napozóágyak, a legkisebbeknek pedig játszóház járul hozzá a teljes kikapcsolódáshoz.
Tisztelt Hotel Family! Egy hetet töltöttünk el 3 felnőtt és két kisgyerekkel. A szálloda második emeletén kaptunk kétszobás családi szállást /tetőtér/. Szerencsére légkondi és hűtő is volt a szobában, amit előre lebeszéltem a szállodával,akkor volt a legnagyobb hőség.
A gyerekek is jól érezték magukat, este a játszóházból hozta ki a műanyag motort /sokféle játék volt/ kisunokám, 2 éves. A nagyobb gyerek Patrícia 8 éves, ő is feltalálta magát,volt biliárd, asztali tenisz is. Este 10-ig lehetett fürödni a kültéri medencében, nagyon szép és tiszta volt a víz. Az ételek háziasak voltak. Félpanziót kértünk. A strand, kb. gyalog 15-20 perc volt kényelmesen. A szálloda tényleg gyerekbarát és ajánlani tudom mindenkinek. Legközelebb is szívesen elmennénk! Negatívumnénk, csak annyit, hogy a parkolás az udvarban nem mindig sikerült, mert kevés volt a hely, így a szálloda körüli utcában parkoltunk.