2013. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. november 7.Ajánlom a helyet másoknak is!
Először is a személyzet kedves, előzékeny, közvetlen, barátságos, segítőkész, együttműködő! Egyszóval káprázatos, kivétel nélkül mindenki, akivel csak a 3 napban találkoztunk.
Az ágyak matraca annyira ideális, hogy jobbat álmodni sem tudnék: megfelelően kemény, derékfájósoknak gyógyszer, egészségeseknek megelőzi a derékfájást.
A szolgáltatások ideálisak, a wellness lehetőségek minden igényt kielégíthetnek. Nagyon jó ötlet a kerékpárhasználat beépítése is ebbe. (Én egyetlen dolgot tudok csak elképzelni most, amivel ezt esetleg tovább lehetne majd a lehetőségek függvényében fejleszteni a jövőben: egy sekélyebb vizű kismedencét (pancsolót) a 6 évnél fiatalabb kisgyermekek számára. Ez azonban nem létfüggő, a jelenlegi medencében is lehet jókat fürödni a kicsikkel is, csak a szülők részéről ez némileg több odafigyelést igényel így.)
A félpanziós ellátás egyszerűen tökéletes volt: bőséges, ízletes, friss, változatos.
Meglepetés volt az ünnepi program (játszóház, Grimaszk interaktív bábelőadás), amely színvonalas, érdekes volt kicsiknek, felnőtteknek egyaránt.
Köszönöm, gratulálok és sok elégedett vendéget kívánok!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Három Hattyú további értékelései
2017.12.27a párjával
A személyzet kedves,szolgálatkész,de nem tolakodó.Az ételek nagyon finomak,bő választék a svédasztalon.A szálloda tiszta,a wellness rész kiváló.Arról nem a szálloda tehet,hogy szinte minden más zárva volt Földváron.Összességében nagyon jól éreztük magunkat.Kiemelném a 24-ei vacsorát,ami rendkívül...
2017.08.15a párjával
Egyszer jártam itt egy 3 napos wellneszezés alkalmából párommal. Izgatottak voltunk, mert Balatonföldvár a szívünk csücske, kezdetben a szállodában is nagyon pozitív élményeink voltak, aztán egyre vegyesebbek lettek. Olyan kuponnal érkeztünk, ami korlátlan italfogyasztást tartalmaz, de egyből...
2017.07.21a párjával
Kedvenc helyeim között fogom emlegetni. A kilátás nagyon szép volt a szobánkból. Az ellátással nagyon meg voltunk elégedve, a személyzet kedvessége és udvariassága példátlan. A wellness részleg megfelelő, a strandjuk nyugodt, kiváló úszásra, pihenésre. Állatbarát szálloda, ez sem elhanyagolható....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Anna Villa Balatonföldvár