Éttermünk közvetlenül a 71-es főút mellett található, 5 percre a vasútállomástól, a hajóállomástól és a híres balatonfüredi sétánytól. 150 férőhelyes kerthelyiségben, árnyat adó szőlőlugas alatt szolgáljuk ki kedves vendégeinket.
A teraszon üzemel grillkonyhánk, ahol a vendégek előtt sütjük faszénparázson a különféle húsokat: pulykát, tarját, oldalast, bélszínt, rablóhúst, valamint csirke- és libacombot. Az önkiszolgáló salátáskocsiról 10 féle salátából vendégeink maguk választhatják ki az ízlésüknek megfelelőt. Melegkonyhánk kínálatán szerepelnek a hagyományos magyaros ételek, mint például a gulyás, pörkölt, bakonyi sertésborda stb. Üdítőitalokkal, magyar borokkal, üveges és csapolt sörrel enyhíthetik szomjukat. Június, július, augusztus hónapban 12–től 15 óráig menüt kínálunk kedves vendégeinknek. Éttermünk májustól szeptemberig várja vendégeit. SZÉP Kártyát is elfogadunk.
A maga egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége! Kockás terítő, pad, roppant ízletes ételek, amiket a vendégek mellett látványgrillen készítenek, bőséges adagok és nagyon kedves, készséges pincérek (mindig megkérdezték, hogy ízlett-e az étel - ezt máshol nem tapasztaltam)!
Közel van a Tagore sétányhoz a főútvonal mellett, de abszolút nyugalomban fogyaszthatja el az ember a vacsoráját! Mindig itt eszünk, ha Füreden nyaralunk! Nem érdemes bedőlni a csábító helyek [moderálva - a szerk. ] vonzásának, mert csalódni fogunk, ellenben itt sosem! Szívből ajánlom mindenkinek!
Szőlőlugas, kockás terítős asztalok, kedves pincérek fogadtak minket. Gyors kiszolgálást tapasztaltunk ebben a hangulatos vendéglőben. 2 személyes Cimbora tálat rendeltünk. A vendégtér szélén sütötték ki a húsokat a grillen, nagyon finom volt és bőséges, hárman is jól laktunk.
Az ára 6000 Ft volt, de az italokkal együtt 10ezer Ft körül fizettünk, ez balatoni viszonylatban egy ilyen szép vendéglőben nekünk még éppen bevállalható. Lehetett bankkártyával is fizetni. Csak ajánlani tudom.
Nagyon hangulatos kerthelyiség, lugas hangulat. Közel van a főút, de mégis nyugodt. Az ételek finomak, frissek, az adagok bőségesek. A kiszolgálás átlagon felüli, nagyon kedvesek a pincérek. Nem tolakodóak, de ha valamire szükségünk volt, ott voltak. Gyors, de nem kapkodós a kiszolgálás. Kisfiunkkal is nagyon figyelmesek voltak. Mindenkinek bátran ajánljuk!
Az étterem hangulata nagyon kellemes, jó érzés betérni ide. Az ételek nagyon finomak, frissek mivel ott helyben a szemünk előtt készültek. A saláta bár önkiszolgáló, így azt és annyit szedtünk amit csak szerettünk volna. A kiszolgálás gyors és udvarias. Az árak megfelelőek. Kétszer is beültünk vacsorázni a nyaralásunk alatt.
Nagyon finom ételeket szolgálnak fel és minden helyben és frissen készül. A pincérek gyorsak és figyelmesek. Mi Libacombot ettünk párolt káposztával és hagymás burgonyával ami nagyon ízlett. Desszertként somlóit kértünk, ami szintén friss és bőséges adag volt. Isteni finom a limonádé, amiből 2X is kértem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
Jó hír, hogy nem a túlzsúfolt Tagore sétányon van, rossz hír, hogy a 71-es zajától zúgott a fejem, meg a grillező füstjétől. De mit is várhatunk egy grill kerttől, ott előfordul a füst. Ami negatívum, hogy az egész terasz bűzlött a cigarettától, amit nem csak a vendégek szívtak, de a grillező mellett a pincérek is.
Nehéz úgy a vacsorára koncentrálni, hogy közben kapkodom a levetőt a cigaretta miatt. Apró bogarakkal volt tele a terítő és a limonádé, később a tányérom is. Az asztalterítő koszos volt, nem kicsit és nem csak a bogaraktól. Egyetlen egy bogárcsapda nem volt kitéve, így folyamatosan hesegettem azokat is. A grill étel jó volt, a hangulatom a fentiek miatt türelmetlen. Alig vártam, hogy befejezzük a vacsorát, úgy menekültem, mintha kergettek volna.
Nyaralásunk alkalmával többször is beültünk vacsorázni ebbe a Grillkertbe. Nagyon finom és friss ételeket, ízletes borokat fogyasztottunk. A kiszolgálás udvarias volt, a hangulat kitűnő. SZÉP Kártyával is tudtunk fizetni. Az árak nagyon megfelelőek, a balatonfüredi viszonylathoz képest egyenesen kiváló.
Igazi vendégszerető étterem, hangulatos kerthelyiséggel. A választék nagy, az ételek ízletesek és gusztusosan tálalják őket. Ár/érték arányban megfelelő. A felszolgáló személyzet kedves, udvarias, egyéni igényeket is figyelembe vesznek. SZÉP kártyát elfogadnak, ami Balatonfüreden a sétányon ritka. Visszatérünk!
Enni, inni barátokkal beszélgetni és mindezt a Balatonnál. . . nem is kell ennél több! Az idő pont alkalmas volt a kerti hangulathoz. Érdemes kipróbálni, eltölteni egy egy estét itt. Tetszett, hogy láttuk hogyan készülnek el az ételek. A közelben lévő kikötő, a hangulatos központi rész még vonzóbbá teszi ezt a helyet is. Rugalmas és kedves a kiszolgálás.
Füredi,kirándulásunk alkalmával volt szerencsénk négy este is itt vacsorázni,a napi főétkezést "letudni". Mivel jó volt még az idő szeptemberben így a kerti részen fogyaszthattuk el az ízletes, bőséges vacsorát. A grillételek a szemünk előtt készültek el. Kedves, udvarias " pincérlegények" szolgáltak ki bennünket.
8230Balatonfüred, Széchenyi u. 23.
Szolgáltatások
kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad fix áras kisállat bevihető napi menü szabadtéri