A Cocomo egy ritka színvonalas egység, talán csak annyit kritikám lenne, hogy kevés bort mérnek ki decire. A töményitalválaszték eszméletlen, csupa prémium ital, figyelemre méltó a koktélszortiment, még kézműves söröket is tartanak a Fehér Nyúltól. Ottjártam idején, idén áprilisban sajnos utóbbi műfajban nem jeleskedtek, így egy Birra morettit kértem, ami 750 forintba került.
Ez jó ár/érték aránynak mondható. A kézműves sörök ára 990 és 1200 forint között mozog, ami nagyon kedvező díjszabás. A boroknál már jobban fog a ceruza egy egyszerű tétel is 5000 forintba kerül.
Már a cím is magáért beszél. Igen, bizony hajnali négyig nyitva tart ez a kedves hely. A szállodakomplexum aljában helyezkedik el. A pincérlány nagyon kedves hozzánk, annak ellenére, hogy nem mi vagyunk a "nap fogyasztója". A kubai fehérrumos faládáraban kókuszdiók vannak. Beszélgetés alatt simán ráteszi a lábát a pincérlány.
Na ilyen laza hely kell a fitalságnak. Beinvitál a tágas belső térbe és mindjrt az elején felhívja figyelmünket a következő programmra (B. Tóth László nosztaldia-diszkója), valamint a Cocomo szilveszterre. Finom a kávéjuk, szép a berendezésük. Ugyan főleg nem étkezésre rendezkedtek be, mégis vannak snack-ételek és néhány főétel is. Mindenféle pénzzel és pénzhelyettesítővel lehet fizetni és érdemes megnézni a honlapjukat is!
8230Balatonfüred, Zákonyi Ferenc sétány 4. (Silver udvar)