Évek óta járunk kisebb,nagyobb társasággal B. füredre nyaralni. Régebben 1-2 alkalommal betértünk az étterembe - félpanzió volt a szállodában- mert a halászlevük kihagyhatatlan. Az idén minden nap ott vacsoráztunk, az 5 nap alatt a 9 fő szinte végigette az étlapot. Minden étel nagyon finom, bőséges adagok.
A kiszolgálás kedves, családias hangulatú, főleg ha kb. harmadszorra is őket választod, szinte személyes ismerősként fogadnak. Semmi bájolgás, nem akarnak semmit rád tukmálni, ha érdekel hogyan készült az étel a konyhafőnök készséggel elmeséli. Ajánlom mindenkinek, aki nem "nagyüzemben",és puccparádé mentesen szeretne enni finomakat.
Párommal nyaralásunk során a Kishalász Vendéglőben étkeztünk. A halászlé nagyon finom volt, jól fűszerezve. A rántott hús finom, omlós volt, az adagok megfelelőek voltak. A Vendéglő jó helyen van, a strand mellett közvetlenül, így a kilátás nagyon szép a Balaton partjára. A kiszolgálással is meg voltunk elégedve, a fiatal pincér fiú nagyon kedves, udvarias volt.
Hangulatos,vízparti étterem,kitűnő ételek,barátságos kiszolgálás. Közvetlen kapcsolat a stranddal és az élményfürdővel. Bőséges és megfizethető áru ételek,hatalmas kínálat minőségi borokból és rövid italokból,csapolt és üveges sörök bő választékban. Szénsavas és szénsav mentes üdítők,ásványvizek.
A gyors ételek kedvelői válogathatnak a pizzákból,hamburgerekből,hot -dogból.
8230Balatonfüred, Aranyhíd sétány 1.
Szolgáltatások
bankkártyát, SZÉP Kártyát és Erzsébet-utalványt elfogadnak