Kedves kiszolgálás, jó pizza. Sajnos bent nem lehetett leülni, mert akkor a pincérek maszkot kellett volna hordjanak, végül is megértem őket. Egy Multipla pizzát kértem, amin volt cukkini, padlizsán, olívabogyó, kecskesajt és paradicsomszósz. Korrekt volt a tésztája, a kecskesajtot sütés után morzsolták rá, amit nem bántam.
Friss, újhullámos hely egy patinás utcában, aminek nagyon jót tesz ez a laza, kiülős hely. Ha valaki a strandon csapolt sörök helyett megkóstolná a környékbeli legjobb borokat, akkor szakértő tájékoztatásra is számíthat. A gyerekeknek minőségi szörpök vannak és a nyári limonádé sem marad el.
Ételben nem erősek, de arra ot van egy másik [moderálva - a szerk. ] "tagintézmény" és persze ha már nyitva a konyha, itt is felszolgálják a pulled pork szendvicset, nagyon rugalmasak. A tulaj mindenkivel kötetlenül elbeszélget, aki vevő rá, igazi házigazda. Esténként élő zene, igényes, lazulós bár hangulat.
Először véletlen estünk be a Kredencbe egy esős tavaszi estén, ebből kifolyólag szinte csak mi ültünk bent először, aztán megjelent a tulaj és azóta visszajáró vendégek vagyunk! :) Nagyszerű zenék, ételek, borok, limonádék, kultúrprogramok várják itt az embert.
Egy délutáni programunk előtt kerestünk egy helyet, ahol kellemesen eltölthetjük a várakozási időt, ahol finom borokat kóstolhatunk. A választék viszonylag jó volt. Borbisztróként arra számítottunk, hogy esetleg lesz olyan lehetőség, hogy egy néhány boros borkóstoló "csomag" is lesz az itallapon, hiszen a hely borszaküzletként is funkcionált.
Sajnos erre nem volt lehetőség, így normál áron tudtunk csak "kóstolni", ami azért nem olcsó minőségi borok esetén. (A személyenkénti fogyasztásunk tulajdonképpen 2x1 dl bort jelent fejenként. ) Borkorcsolya terén szegényes volt a választék, csak egyszemélyes sajt-sonkatálak voltak, ráadásul horribilis áron, nem volt olyan rágcsálnivaló, amit a borokhoz, a borok között megérte volna elfogyasztani. Nagyon hangulatos kis hely, szuper az atmoszféra, izgalmas a kialakítás és a dizájn! Kedves volt a személyzet. Összességében jól éreztük magunkat, de egy borra specializálódott helytől többet vártunk! Talán egy nyári estén, amikor egyébként egyéb programokat is ajánlanak, izgalmasabb a helyszín összhatása. Összegészében ajánlom másoknak is, mindenképpen megéri kipróbálni a hiányosságok ellenére is!
Egy nagyszerűen megálmodott vendéglátóhely, családi vállalkozás. A hangulata, valamint a kültér és a beltér is nagyon rendben vannak. Óriási italválaszték áll a szomjazó vendég rendelkezésére. Nagy hozzáértéssel van összerakva a borkínálat. Mindig jó, hideg és bubis a fröccs. Ételből nincs sokféle, de az bőven elég és nagyon finom.
A Kedves Cukrászda is ide tartozik, így a desszertekben nagy a bőség. Hétvégeken remek koncerteket lehet végignézni jó borokat kortyolgatva. Ezért a helyért érdemes Füredre menni.
Rendszeresen járunk a Kredencbe. Szerintünk kellemes hely, főleg nyár estéken, amikor a kinti asztalokhoz kiülve lehet beszélgetni, hallgatni a zenét, nézni a járókelőket. A helyet a Balaton partjától csak egy utca és házsor választja el, mégsem mennek fel a turisták ebbe a (kórház főbejáratával és a Blaha Étteremmel egy szintben lévő) utcába.
Kisebb a zsúfoltság. A bérlő étterem-vezető saját maga tesz a vendégek kényelméről, ami nagyon dícséretes. A választék nem nagy, de ez nem is étterem, nem is borozó, inkább egy üldögélős hely. .