A párommal augusztusban jártunk itt. A sajtos hamburgert nem tudom ajánlani, mert a hús olyan volt benne, mint a legrosszabb mirelit fajta. A párom Calzedone Pizzát evett az nagyon finom volt. Desszertnek nutellás palacsintát ettünk az kiváló volt. Friss volt és naqyon nagy adag. Ketten osztottunk el egy adagot és így is bőséges volt. A limonádéjuk nagyon finom.
Véleményem szerint a város egyik legjobb étterme. Nagyon finom ,bőséges ételeket szolgálnak fel. A foci vb idején jártunk ott utóljára ,minden este fantasztikus hangulat volt,több tv volt a kerthelyiségben. A felszolgálók udvariasak,kedvesek, az ételeket a teltház ellenére viszonylag hamar megkaptuk. Az italválaszték is kitűnő. A Balaton legjobb pizzáját ettük itt.
Kedves, hozzáértő felszolgálók, készséges hozzáállás, laktató palacsinták, frissensültek, jó hangulat.