Általában a Zöld házba megyünk, de a kéket is nagyon szeretjük. Évek óta vissza járunk, és továbbra is tervezzük. Kedves a vendéglátó, szépek a házak. Modernek a szobák, jól felszereltek és tágasak. A medence kellemes, sok nyugággyal. A kék ház közel van a parthoz, a Zöld a kiserdőhöz/szívkórházhoz. Szívesen ajánlom Mindenkinek :)
Mindennel meg voltunk elégedve. A város nagyon rendezett és szép. Az apartmanház tulajdonosa nagyon segítőkész volt. Nyugodt csendes helyen található a ház. Mindenkinek ajánlom! ! Az udvaron lehetett parkolni, az apartmanok szépek és rendezettek. A reggeli nagyon bőséges és fínom volt. Ha legközelebb Balatonfüredre megyünk, biztosan ide megyünk megszállni!
Szuper, mindenkinek ajánlani tudom, tiszta, a medencéje kitűnő, a személyzet kedves, segítőkész. Az árba benne foglalt klimatizált szoba, a grillezési lehetőség, a sétány közelsége, a szoba makulátlan tisztasága mindenképpen hozzájárul egy felhőtlen nyaraláshoz a családdal. Mindent összefoglalva a szállással és a szolgáltatásokkal nagyon meg voltunk elégedve.