Most már minden évben csak ide járunk, egy nyáron többször is, mivel ez az a szálloda az, ahol szinte mindíg, minden megfelel nekünk. Ez most sem volt másképp. A szoba tiszta, modern, az ágy matrac tökéletes, a liftek száma elég, valamint gyorsan is jár, szinte a 3 nap alatt alig kellett rá perceket várni.
Az étterem kínálata reggel és este is megfelelő, az ételek finomak, a pincérek azonnal jönnek, ha italt szeretnénk. A vízparton az ágyak száma elég, a beach bár személyzete is idén jónak volt mondható (tavaly ez az egy katasztrófa volt), egyet észrevételként csak megemlítenék, hogy a vízparti bár ételkínálatát kicsit bővíthetnék! Talán ez az egy, ami kicsit negatívum, de ezen kívűl idén is hozta a szálloda a vártat, csak a Füred, ha Balaton! :)
Sokat járunk Füredre, imádom város nekünk. Ebben a szállodában még nem voltunk, de visszatérünk még. Mindenről pozitív a véleményünk. A személyzet kedvessége, a szoba tisztasága, az ételek változatossága és ízvilága, a wellness és egyéb szolgáltatások mind, mind rendben voltak. A szobánkból csodálatos kilátás nyílt a Balatonra.
A szálloda nagyon jó helyen található közel a Tagora sétányhoz. Én a szobából hiányoltam a vízforralót, de mint kiderült (csak későn olvastam el a tájékoztatót) lehetett volna kérni is.
Évek óta járunk a Hotelba, mindig ősszel jövőnk egy hétvégére. A mostani látogatásunk csalódást okozott és a színvonal romlása látszódott a vendégek számán is. Nem azt szoktunk meg a Hotel Füredtől! ! ! ! ! ! A legnagyobb csalódás az étterem volt. Itt mindig volt hatalmas kínálat és sok különlegesség. Hát ez most nem igy volt.
Az egyes ételek kimondattan nem néztek ki jól. Ilyen kor az ember arra gondol, hogy a konyhában személy változások történtek. A legutálatosabb dolog számomra az, hogy a személyzet nem köszön előre (Itt nem az éttermi dolgozókra gondolok), nézik az emberre és max. elfogadják a köszönést. A nagy terasz asztalai porosok és ragacsosak voltak, de 3 napon keresztül. A fentiéket leírtam és elküldtem a Hotel címeré, de úgy látszik, hogy nem érdekelte őket, nem is reagáltak rá! ! ! !
Visszatérő vendégek vagyunk a szállodába, már négyszer választottuk nyaralásunk céljául, mert mindíg tökéletes volt, eddíg. A bejelentkezés gyors, a mélygarázsban van hely, még úgy is, hogy nem kértük külön. Tökéletes. Sajnos az ott tartózkodásunk 4 napja alatt a személyzetet emelném ki, mind idei gyenge pontot.
Talán diák vagy nyári munkások voltak, nem tudom, de ilyen hibát úgy gondolom egy ilyen tökéletes szálloda nem engedhet meg magának! A lobby bárban lévő srác enyhén szólva is nem túl kedves, a telefonját nyomkodta a kamera alatt többször is, ha kértünk inni, még grimaszt is vágott. Ez így ment szinte minden nap. Volt ott egy hölgy is, kértem 4 italt, s megkértem hozza ki, leülünk. Erre ő, hogy hát meg kéne várni, jó! ? Jó. . megvártam. . . A parti büfében két srác nagyon meg vot csúszva, a rendeléseket, asztalszámokat, szobaszámokat minden nap összekeverték, káosz volt! Ezeken felülkerekedve a szálloda hozta az elvártat, a liftek gyorsak, az étterem étel kínálata tökéletes, tisztaság rendben, a parton az ágyak kényelmesek, elég sok van. Volt egy nap, rossz idő esetén a wellnes rész is szuper volt, összevetve megyünk jövőre is, csak a személyzet kicsit változhatna!
Balatonfüred "közepén" saját parttal, fizető parkolóval és mélygarázzsal. A mélygarázsba csak benzin és dizel üzemű autó hajthat be, amióta kigyulladt a garázs. Sok belső és 2 külső medencével, szauna szigettel és pihenővel. Az alkalmazottak kedvesek, a lift gyorsak, Erkély ingyen van, a balatoni kilátásért a szobában fizetni kell.
Ennyi továbbra is igaz a múltkori véleményemből. Az étterem ízei kitűnőek. A szobaviszont hideg volt, 21 fok. A légkondi, bár lehetett állítani, pörgött is, de nem fűtött. A 22 fokos úszómedence szerintem 18 fokos volt, a felette lévő űlő-sakkozó medence kb 32, azaz számomra hideg. A wellnes-bár eladóját úgy kellett megkeresni, de a legnagyobb felháborodást a szervízdíj felszámolása okozta, amikor is az eladó nem hozta ki az asztalhoz a kávét, hanem átadta a pultnál. Ez nem szervírozás! Viszont fel lett számolva! Továbbra sem működik a wifi. Többeket megkérdeztem, senkinek sem ment, de nekik volt előfizetésük. A recepción reklamáltam, telefonproplémát mondtak, de mikor vittem másikat is, széttárták a kezüket. Nem szeretek olyanért fizetni, amit nem kapok meg: szervízdíj, wifi, meleg. Apropó, a vezetékes telefon is azt mondta, nincs jogom használni a szolgáltatást. A harcsapaprikást viszont minkenki dícsérte.
Augusztusban voltunk a szállodában 3 éj- 4 napra, négyen, barátokkal. Előtte már jártunk itt télen, de nyár alkalmával most először. A szálloda mint mindig, most is nyújtotta a maximumot. Szinte csak pozitívumokat tudok felsorolni. A tisztaság, kedvesség hibátlan, a liftek mennyisége és gyorsasága rendben volt.
A bárban a pultos srácok kedvesek, figyelmesek, ha volt extra kívánságunk, azt is elkészítették. Az éttermi választék bőséges, minőségi, és minden igényt kielégít! A vacsoránál már mikor leültünk, jött a pincér megkérdezni, innánk- e valamit, nem kellett várni rá. A parton a nyugágyak száma elég, az ágyak kényelmesek, mivel nem műanyag hanem szövött anyag. A parti büfé kifogástalan, ételek-italok rendben vannak! Már most tudjuk, jövőre is csak és kizárólag ebbe a szállodába foglalunk!
10 hónapos babával aki örül és kacag a benti medencébe rászólt a személyzetis úr hogy pszz mondanom neki nem lehet befogni a száját. Kinti részleg szuper de utoljára jöttünk. Nem bababarát!
A zajos központtól távolabb, nyugodt helyen található a szálloda. Tökéletes helyszín egy vízparti nyaraláshoz és kikapcsolódáshoz gyermekkel és gyermek nélkül érkezőknek egyaránt. Közvetlen vízparti az elhelyezkedése, kellően hosszú és széles a partszakasz, nem lógnak egymásba a strandolók még úgy sem, hogy van játszótér és kinti medencék is.
Saját bowlingpályája is van, de nagyon jó kiindulási hely környékbeli kirándulásokhoz is. A szobák és az ágy kényelmesek, a tisztaság kifogástalan. Barátságos, készséges a személyzet. Az étterem hatalmas panorámás terasza nagyon kellemes helyszíne az étkezéseknek. Az ételek változatosak és jók, (kivéve a marhahúsokat, a 8 nap alatt nem sikerült puhával találkoznom). Összességében kellemes, jó hely.
Balatonfüred "közepén" saját parttal, fizető parkolóval és mélygarázzsal. Sok belső és 2 külső medencével, szauna szigettel és pihenővel. Az alkalmazottak kedvesek, a liftek gyorsak, a légkondi hűt-fűt. Erkély ingyen van, a balatoni kilátásért a szobában fizetni kell. A medence vize meleg.
Amikor mi voltunk szinte üres volt a szálloda a nyárival ellentétben, amikor nem volt helyünk. Bővebbet itt nézhetsz: https://www. youtube. com/watch? v=GrnAD3yRf_8
Csodálatos környezetben a Balaton partján. A kivilágított Apátságot látni a szobából, nem mindennapi élmény. A belsőépítészek remek munkát végeztek. Barna, drapp, bézs, tört fehér színekkel, letisztult formákkal dolgoztak,ami nemcsak üdítő látvány, hanem kényelmes és praktikus. Az étteremben bőséges a választék akár reggel, akár este.