A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Remek szobát kaptunk, májusban is szeretnénk ide visszatérni. A személyzet magasan a legjobb és nagyon előzékeny volt. Az ételek nagyon finomak,ízletesek és változatosak voltak,a kertben is. A két táncest zenészei előtt kalapot és cipelőt emeltünk. Jó volt a városban sétálni. Tiszta, szép környezet és csodálatos parkok virágokkal.
Tetszett a fogadtatás, az ellátás változatossága, a személyzet barátságossága, a kiszolgáláltss. A strand tisztasága, felszereltsége megfelelő, bár néhány napozóágy szakadt volt. Sajnos a fürdőszoba még nem volt felújítva, a kádas megoldás ilyen kis fürdőszobában kényelmetlen. A Pálmakert alapos felújításra szorul.
Utazásunk előtt beleolvastunk a vendégvéleményekbe,és bizony találkoztunk elmarasztaló sorokkal is. Kiváncsian vártuk a valóságot,ami számunkra kellemes meglepetésként csupa JÓ volt! Az a tény - amit sokan kifogásoltak -,hogy a szobai butorzat és a fürdő kissé " megkopott " ,minket egyáltalán nem zavart.
Amit kiemelnénk,az a személyzet udvariassága és kedvessége. Még akkor is mosolyogva szolgáltak ki,amikor már túlvoltak a sokszázadik vendégen és munkaórán. Szívesen mennénk újra ÖNÖKHÖZ.
Több szállodában részesültünk már all inclusive ellátásban de ilyen pazar étel és italkínálattal még nem találkoztunk. Gondolok itt a reggeli pressókávéra, kapucinóra. Napközben is jól esett a lángos fagylalt. A szálloda külső és belső parkjai nagyon ápoltak ,gondozottak voltak ,jól esett Önöknél pihennünk köszönjük!
Balatonfüred szépsége, kultúrája a tó és környéke elvarázsolt bennünket. Sokat sétáltunk, minden reggel a biciklis úton átfutottunk Tihanyba, biciklivel bejártuk a várost és megtekintettük nevezetességeit. A szálloda szolgáltatásaival maximálisan meg voltunk elégedve. Köszönjük a személyzet udvariasságát, segítőkészségét.
Külön is köszönet illeti az éttermi szolgáltatást, ahol az ott dolgozók kedvessége, figyelmessége, közvetlensége, valamint az ételek ízletessége,sokfélesége is kiváló volt.
Tetszett a többféle szolgáltatás, amellyel a gyermekeket, felnőtteket egyaránt le lehetett kötni akkor is ha nem volt strand idő. Tapasztalatom szerint kifogástalan volt a tisztaság szállodán belül és a strandon is. Az ételek változatossága remek. Egészben sült malaccal és pulykával nem kisérleteznék, mert az sajnos nehezen puhul, ha egyáltalán?
Semmire nem mondanám, hogy egyáltalán nem tetszett,de javítani lehetne a rostos üdítők minőségén. Én eddig még elég szűkös szobában voltam a gyermekekkel immáron harmadik nyáron. Megértem, hogy nem működnek a hűtőszekrények, mert sok szükség nincs rájuk, de ha nagyon meleg van jó lenne éjszaka is a hideg víz. Az olvasó lámpák égőit is ellenőrízni kellene időnként. A személyzet készséges, azonban jó volna ha iyen apróságokat nem kellene külön kérni. Véleményemet kizárólag a jobbítás szándékával írom. Tulajdonképpen nem kívánok jobb ellátást, jól éreztük magunkat. Köszönettel és üdvözlettel!
Ajánlani olyanoknak tudom,akiknek fontos, hogy gyakran, finomakat és bármennyit egyenek, illetve akik szívesen fogyasztanak szomjúság ellen gyenge alkoholtartalmú italokat vagy üdítőket (akár este is, pl. baráti társaságban), ebben az esetben kiváló az ár-érték arány.
A standard szoba elég parányi, erkély, balkon nincs, légkondicionálás sincs, felszereltsége a három csillagnak megfelelő. A standard és a superior szoba között nem a terület nagysága, hanem a légkondicionálás a különbség, tehát még a superior szoba is kicsi és nincs erkélye. A szálloda közvetlenül a Balaton partján van, nyári főszezonban a strandrész elég zsúfolt, az uszoda viszont ilyenkor kellemes, kényelmes.
A recepción elfelejtették közölni, hogy a "karóra" nem csak az uszodához, hanem a teraszajtóhoz és az étteremhez is szükséges. A 4 liftre állandóan hosszú perceket vártunk, utolsó napon a csomagokkal pontosan 16 percet,végül ezt megúnva a személyzeti liftet használtuk. Az étterem olyan volt, mint egy rossz menza.
Szana-szét heverő és vastagon ételmaradékos eszközök, ragadós padlózat. Ja és ha már van "csipogós óra", akkor mi szükség volt az étkező emberek strigulázására? A szoba: semmi felújítás, kopott bútorok. A takarítás: érkezésünkkor a mini hűtő ki volt húzva, benne egy törölközővel, valószínűleg ki akarták olvasztani, csak elfelejtődött, így mi kapartuk le a jeget és takarítottuk ki. A lifteknél, a folyosókon, a szobában, a fürdőszobában pókhálók-pókok. Két napig be sem nézett a szobánkba takarító, a harmadik napon már külön szóltunk a wc papír pótlás miatt. Ugyanezen a napon a strandól érkezve, nyitva találtuk a szobánkat és eltűnt (végre)a szemét, egyértelműen a takarító felelőtlenül nyitva hagyta az ajtót. Távozáskor-fizetéskor annyit nem kérdeztek, hogy éreztük magunkat. Egyetlen értékelhető a parti étkezési lehetőség. Nagyot csalódtunk, mert 13 évvel ezelőtt jártunk ott és sajnos megragadtak ugyanazon a szinten.
Ami tetszett: nagy ételválaszték, jó minőségű étel-ital. Valóban jó az ár-értékarány. A személyzet mosolygós, segítőkész. Szuper az elhelyezkedése - belváros pár perc séta, a szórakozóhelyek szinté. Szép a saját strand, mindig volt szabad napozóágy, és sok kikapcsolódási lehetőség.
A szoba berendezése megérett a cserére (az ablakok és függönyök különösen), és a klíma is elkelne. A hallban a wifi csak elvileg működött, gyakorlatban nem. A liftre sokat kellett várni, mert a szobák számához képest kevés van.
A szoba tisztaságával kevésbé voltunk megelégedve,nagyon sok pók és pókháló volt,az ablak is eléggé koszos volt. A személyzet,a ételek kiválóak voltak! Nagyon kedves,segítőkész kiszolgálásban volt részünk! A park ,a Balaton part szépen rendezett,tisztán tartott ,öröm volt lemenni,pihenni a jó levegőn,a szép környezetben!