Hotel Marina Balatonfüred ★★★

Hotel Marina BalatonfüredHotel Marina Balatonfüred
Hotel Marina BalatonfüredHotel Marina Balatonfüred
71 fotó

Hotel Marina Balatonfüred bemutatkozása

A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.

146 vendég értékelése alapján

4,6Személyzet
4,2Ár / érték
3,5Kényelem
4,4Szolgáltatás
4,6Étkezés
4,5Elhelyezkedés
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Pezsgő aranyparti szilveszter
Prémium Hotel Panoráma Siófok

Hotel Marina Balatonfüred vélemények

Kiváló 2013. augusztus 18.gyerekekkel járt itt
Nyaralásunk teljesen az elvárásunknak megfelelően alakult. A szálloda tágas, szép, mi egy nagyon kényelmes, felújított, légkondicionált szobát kaptunk. Az étkezésekkel mind az étteremben, mind a strand bárjában maximálisan elégedettek voltunk, a választék bőséges, az ételek ízletesek, változatosak.
2013. augusztus 18.a párjával járt itt
Dicséretes a 4 animátor hölgy hozzáállása a gyerekekhez/felnőttekhez! ! ! ! A személyzet udvariassága figyelemreméltó. A partrész felszereltsége kifogástalan. A mi szobánk nagyon kicsi volt, szerencsére a jó idő miatt nem sokat kellett a szobában tartózkodni.
2013. augusztus 13.gyerekekkel járt itt
A teljes személyzet előtt le a kalappal. Mindenki nagyon kedves és készséges volt. Az ételek minősége kiváló és aki ott éhes maradt az megérdemli. Tehát a mennyiség is OK. A strand területe és felszereltsége kiváló, nincs zsúfoltság, kényelmesen el lehet férni, a bar rendben volt és mindig volt nyugágyunk kellő számban.
Kiváló 2013. augusztus 12.gyerekekkel járt itt
Nagyon tetszett a Hotel Marinában tapasztalt nyaralásunk alatt a személyzet hozzáállása a vendégekhez, az ételek hatalmas választéka, a gyermekbarát elhelyezés, a mindig mosolygós kiszolgálószemélyzet. Nem volt túl kényelmes a szoba, Iszonyatosan meleg és fülledt volt az éjszaka, és nehézkes volt a fürdőszobában a kádban zuhanyozni.
2013. július 31.gyerekekkel járt itt
A Hotel Marinát melegen ajánlom kisgyermekes családok számára! Családbarát hotel, ahol gondoskodnak kicsik és nagyok kényeleméről, szórakozásáról. Mi a pozitív tapasztalataink miatt már másodszor látogattunk el Hotel Marinába. Nagyon klassz a saját zárt strand, ahol bőven jut mindenkinek napozóágy, nagy a játszótér és a 2 babaöböl külön szuper a gyerekeknek.
2013. július 30.a párjával járt itt
Idén már másodszor jártunk itt. Udvarias a személyzet, előzékeny a kiszolgálás. Az elhelyezkedés, az adottságok egy kissé az évtizedekkel ezelőtti évekre emlékeztetnek, de ezt a személyzet figyelmessége igyekszik ellensulyozni. A szobák felujitása már előnyt jelentene / klima hiánya. . / hajszáritó. . . stb.
2013. július 27.a párjával járt itt
Már megérkezésünkkor kellemes csalódásban volt részünk. Mozgáskorlátozott vagyok és a kijelölt parkolóhely foglalt volt, de parkolhattam az elötti részen, a szálloda bejáratánál. A kiszolgálás tökéletes,a kiszolgáló személyzet kedves, udvarias volt. Az ételek, ízletesek,változatosak nagyon finomak voltak.
2013. július 18.gyerekekkel járt itt
Barátságos fogadtatás! Mindenki mosolyog és segítőkész! Az ellátás szuper volt, nagyon tetszett nekem és a Gyerekeknek is. Mindig volt bőséges választék és persze mennyiség! A strand nagyon szép tiszta, kényelmes napozóágyak, ami bármikor mentünk volt. Ami még nagyon tetszett, hogy a fedett uszoda is mindig nyitva volt, akinek hideg a Balaton ott úszhatott!
2013. július 17.a párjával járt itt
Két hat éven aluli unokával 4 napot töltöttünk a szállodában. A megrendelt családi szoba rendelkezésünkre állt. Az étkezési lehetőségek kitűnőek voltak ,az ellátás,az ételek mennyisége,választéka,íze kitűnő volt. Az animációs gyerekprogramok megfelelőek voltak. A parti pihenés biztosított volt,jó a gyerekbarát játszótér és a strandolási lehetőség.
2013. július 14.a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat a Hotel Marinában,a személyzet nagyon figyelmes,és segítőkész volt! Esténként zenés szórakoztatással dobták föl az amúgy is jó hangulatot! Csak ajánlani tudjuk másoknak is. Amúgy ár-érték arány is nagyon jó! Ha lesz még rá módunk vissza jövünk! Köszönet a Hotel Marina minden dolgozójának!
Hotel Marina Balatonfüred - EgyébHotel Marina Balatonfüred - WellnessHotel Marina Balatonfüred - Egyéb