A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Nyaralásunk teljesen az elvárásunknak megfelelően alakult. A szálloda tágas, szép, mi egy nagyon kényelmes, felújított, légkondicionált szobát kaptunk. Az étkezésekkel mind az étteremben, mind a strand bárjában maximálisan elégedettek voltunk, a választék bőséges, az ételek ízletesek, változatosak.
Az 5 nap során egyetlen alkalommal sem kellett hosszú sorokat állni, az étkezések gördülékenyen zajlottak, a személyzet nagyon figyelmes és udvarias. általában véve a szálloda minden dolgozója nagyon kedves és segítőkész. A strand jól felszerelt, a felnőtt és gyerekprogramok változatosak. Jövőre visszatérünk!
Dicséretes a 4 animátor hölgy hozzáállása a gyerekekhez/felnőttekhez! ! ! ! A személyzet udvariassága figyelemreméltó. A partrész felszereltsége kifogástalan. A mi szobánk nagyon kicsi volt, szerencsére a jó idő miatt nem sokat kellett a szobában tartózkodni.
(Tudjuk, hogy ez objektív adottság) Javasoljuk a wifi kiterjesztését a szobákra, illetve a jelenlegi wifi-tereken több konnektor elhelyezését. Tervezzük, hogy jövő évben már 5 éves unokánkat is elhozzuk, de mindenképpen nagyobb szobát fogunk kérni
A teljes személyzet előtt le a kalappal. Mindenki nagyon kedves és készséges volt. Az ételek minősége kiváló és aki ott éhes maradt az megérdemli. Tehát a mennyiség is OK. A strand területe és felszereltsége kiváló, nincs zsúfoltság, kényelmesen el lehet férni, a bar rendben volt és mindig volt nyugágyunk kellő számban.
Javítandó területek: A szobánkban kimondhatatlan sok pók volt a pókhálóikkal együtt. A takarításnál erre jobban kellene ügyelniük. A szálloda teljes területét füstmentessé kellene tenni. Minket nagyon zavart amikor a snack-barnál ülve a szomszédunk az arcunkba fújta a cigaretta füstöt. Jelöljenek ki nekik egy helyet jól elszeparálva aztán ott szívhatnák a magukét. Az ételpazarlással valamit kezdeni kellene. Néhány vendég félreértelmezi az all-inclusive fogalmát és gátlástalanul pazarol. kiszed magának púposra a tányérjára aztán a felét sem eszi meg annak. Nagyon zavaró miközben a Föld más részein éheznek az emberek. Javasolnék egy figyelmeztető táblát kitenni amely erre hívja fel a figyelmet, biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb meg lenne a hatása. Összességében jól éreztük magunkat, köszönjük szépen a vendéglátást. Fitos László
Nagyon tetszett a Hotel Marinában tapasztalt nyaralásunk alatt a személyzet hozzáállása a vendégekhez, az ételek hatalmas választéka, a gyermekbarát elhelyezés, a mindig mosolygós kiszolgálószemélyzet. Nem volt túl kényelmes a szoba, Iszonyatosan meleg és fülledt volt az éjszaka, és nehézkes volt a fürdőszobában a kádban zuhanyozni.
Jövőre is szeretnénk itt nyaralni, de akkor szeretnénk légkondicionált szobában, kényelmesebb körülmények között lenni. Mindent összevetve csodálatos négy napot töltöttünk ott, kisfiunknak nagy öröm és boldogság volt a fürdés, és a gondtalan nyaralás. Köszönöm, hogy ott lehettünk!
A Hotel Marinát melegen ajánlom kisgyermekes családok számára! Családbarát hotel, ahol gondoskodnak kicsik és nagyok kényeleméről, szórakozásáról. Mi a pozitív tapasztalataink miatt már másodszor látogattunk el Hotel Marinába. Nagyon klassz a saját zárt strand, ahol bőven jut mindenkinek napozóágy, nagy a játszótér és a 2 babaöböl külön szuper a gyerekeknek.
Az ellátás kiváló, finom ételeket bőséges választékban találunk. Az animátorok változatos programokat szerveznek a gyermekeknek, mely segítségével a szülők néhány nyugodt órához juthatnak. A beltéri medence jó nagy és kellemes hőfokú. A személyzet nagyon kedves, udvarias. Minket még az időjárás is segített abban, hogy egy tökéletes hetet nyaralhassunk a Marinában. Ha tehetjük, biztosan visszamegyünk még!
Idén már másodszor jártunk itt. Udvarias a személyzet, előzékeny a kiszolgálás. Az elhelyezkedés, az adottságok egy kissé az évtizedekkel ezelőtti évekre emlékeztetnek, de ezt a személyzet figyelmessége igyekszik ellensulyozni. A szobák felujitása már előnyt jelentene / klima hiánya. . / hajszáritó. . . stb.
Az " all inclusiv " ellátás ár -érték arányos , talán a tömény italok választéka nagyon a "kommersz " minőségre korlátozódik, szerencsésebb lenne itt inkább a mennyiséget korlátozni. véli egy törzskártya tulajdonos
Már megérkezésünkkor kellemes csalódásban volt részünk. Mozgáskorlátozott vagyok és a kijelölt parkolóhely foglalt volt, de parkolhattam az elötti részen, a szálloda bejáratánál. A kiszolgálás tökéletes,a kiszolgáló személyzet kedves, udvarias volt. Az ételek, ízletesek,változatosak nagyon finomak voltak.
Barátságos fogadtatás! Mindenki mosolyog és segítőkész! Az ellátás szuper volt, nagyon tetszett nekem és a Gyerekeknek is. Mindig volt bőséges választék és persze mennyiség! A strand nagyon szép tiszta, kényelmes napozóágyak, ami bármikor mentünk volt. Ami még nagyon tetszett, hogy a fedett uszoda is mindig nyitva volt, akinek hideg a Balaton ott úszhatott!
! ! A szobába jó lett volna klíma és egy kicsit tágasabb lehetett volna, de nem volt probléma. A kisebbik unokám már a második nap azt kérdezte, hogy miért nem 2 hétre jöttünk és ez volt a kérdés még az utolsó napon is! ! ! ! Ha lehetőségünk lesz jövőre is megyünk.
Két hat éven aluli unokával 4 napot töltöttünk a szállodában. A megrendelt családi szoba rendelkezésünkre állt. Az étkezési lehetőségek kitűnőek voltak ,az ellátás,az ételek mennyisége,választéka,íze kitűnő volt. Az animációs gyerekprogramok megfelelőek voltak. A parti pihenés biztosított volt,jó a gyerekbarát játszótér és a strandolási lehetőség.
Ebbe az árba azonban már beleférhetett volna az is,hogy a fizetős játékok egy része ingyenes legyen. (boszorkányvár,minigolf,ugrálóvár). Ezt a szállodát csak tehetősek engedhetik meg maguknak itthon. Ekkora árért Törökországban 8-11 napot lehet nyaralni teljes ellátással és utiköltséggel eggyütt.
Nagyon jól éreztük magunkat a Hotel Marinában,a személyzet nagyon figyelmes,és segítőkész volt! Esténként zenés szórakoztatással dobták föl az amúgy is jó hangulatot! Csak ajánlani tudjuk másoknak is. Amúgy ár-érték arány is nagyon jó! Ha lesz még rá módunk vissza jövünk! Köszönet a Hotel Marina minden dolgozójának!