A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Nagyon szép emlékeket őrzök arról az 5 napról, amit ebben a szállodában töltöttünk. A férjemmel, és 2 kis gyermekünkkel, egy 3 és egy 2 évessel mentünk. Abszolút meg voltunk elégedve. A szoba tiszta volt,a franciaágy nagyon kényelmes, a gyerekeknek gyerekágy egyből bekészítve, az étteremben pedig több etetőszék is volt kihelyezve.
A személyzet nagyon barátságos, udvarias és segítőkész. Az ételek finomak voltak, és nagy volt a választék is. A mindennapi fagyitól kezdve az egészben sült malacig minden volt. Persze csak ha időben mentünk. :) A szálloda környezte gyönyörű és tiszta. A medence vize pedig nagyon kellemes. Jövőre mi mindenképpen szeretnénk visszamenni. :) Mindenkinek ajánlom!
Barátaink, akik már többször töltöttek itt hosszú hétvégéket, javasolták, hogy mi is csatlakozzunk hozzájuk máj. 11-15között. Bár az időjárás nem volt kedvező /hűvös, viharos szél, kevés és gyenge napsütés/ nem bántuk meg, hogy elmentünk a Marinába.
A kitűnő vezetésről tanuskodó szervezettség, változatos és kiváló élelmezési választék, a személyzet -itthon szokatlan- udvariassága minden mást kárpótolt. A hiányoságok az épület "szoc,-real"stílusából fakadtak, melynek javítási törekvései örvendetesen már mutatkoznak. Összefoglalva: máskor is eljövünk!
Nagyon tetszett a hotel elhelyezkedése ,mivel közvetlen a Balaton partján helyezkedik el. A kiszolgáló személyzet kiválóan,udvariasan végezte munkáját. Az ellátás kiváló volt. Negatívként talán csak azt tudnám megemlíteni,hogy a lift mivel közel volt a szobánkhoz ezért kicsit zajos volt. Remélem lesz szerencsénk még néhány napot újra itt tölteni. Üdvözlettel:G. J.
Mindennel meg voltunk elégedve, mert egy olyan öt napot kaptunk, amire nem számítottunk. A rossz idő ellenére nagyon jó volt. Egyetlen kifogásunk: A 223-as szobában a tv. még a szálloda őskorából maradt meg, mert élvezhetetlen volt, se a hang, se a kép nem volt elfogadható. Ez a készülék legalább 25-30 éves.
A hallban a WI-FI nem mindig érhető el. Ennyi rossz után csak annyit, hogy nagyon kedves személyzet és nagyon fínom ételek az ai. ellátás is kiváló volt. A kerti grillben mindig friss ételek, fagyi és kedves személyzet. Minden igényt szerintünk kielégítő és ezért az árért további napokat vennénk igénybe. Ajánlom, hogy próbálják ki. Üdvözlettel egy megelégedett vendég.
Tetszett Balatonfüred, mint város és a Hotel Marina balatonparti ápolt, rendezett környezete, a személyzet kiszolgáló készsége. Nem tetszett a tisztaság sem a szobában, sem az étteremben. A fürdőszobában a kád széle feketepenészes, a rézborítású küszöbök felismerhetetlenül eloxidálódva. Ezért vásároltunk Ciff-et és megsúroltuk őket egy kicsit.
Az étteremben a mosogatás kivánnivalót hagy maga után, mind a tányérok, mind a poharak tekintetében. A kellemes környezet ellensúlyozta a hiányosságokat. A strand rendezettsége tökéletes.
Az all inclusive lehetőség minden igényt kielégített. Udvarias személyzet, szép tágas közösségi terek, sokféle kikapcsolódási lehetőség! A szobák berendezése azonban már elavult a 70-es éveket idézi. Kár hogy kevés az erkélyes szoba, de ez nem a szálloda hibája! Összességében egy nagyon jó hétvégét töltöttünk el! Köszönjük!
Kitűnő helyen, ideális környezetben van a szálloda. Jó, hogy közvetlenül a Balaton partján van, jó a strand közelsége. Jó az ellátás. A superior szoba kényelme azonban kifogásolható. Nagyon kicsi, szinte csak lapjával jutunk az ágyakhoz, a berendezés is felújításra szorul.
Visszajáró vendégek vagyunk a Marina Hotelbe. Szívesen ajánljuk ismerőseinknek, családtagjainknak. Szép a környezet, tiszta, ápolt, rendezett a hotel kívül,belül. Gyönyörű a hatalmas tóparti park, jól felszerelt a játszótér a gyerekek számára, a rengeteg nyugágy a passzív kikapcsolódást biztosítja.
Kiváló a szolgáltatás, az étkeztetés felér egy hízókúrával. Mindez féláron, ami lehetővé teszi, hogy "kis nyugdíjasként" is megengedhetünk néhány napi kikapcsolódást. A személyzet udvarias, kedves csak dicséretet érdemelnek. Problémánk merült fel a szobákban való elhelyezkedéssel kapcsolatban /7 szobát foglaltam/ amit megértéssel,és segítőkészséggel fogadtak. Egy dolgot említenék csupán ami kevésbé volt kellemes. A 3 ágyas szobák huzatosak, de valószínű a nyílászárók cseréjére ott is rövidesen sor kerül. Ettől függetlenül az ott elhelyezett családtagok is remekül érezték magukat. Elhoztuk a "Marina" jó hírét, és szívesen ajánljuk mindenkinek.
Harmadik éve járunk a Marinába , amely most is hozta a megszokott szinvonalat. Amin talán lehetne változtatni , hogy az étkezések között a bepiszkolódott teritőket gyakrabban kellene cserélni. Ami nem változott három éve az az , hogy csak a recepciónál használható az Internet , a 21. században már nem akkora luxus a mindenhol elérhető WIFI.
Észrevételeink az alábbiak: szobánk, az 512-es reggel a konyhából feljövő ételszagtól, este pedig a dohányfüsttől volt teli, ilyenkor az ablakokat zárva tartottuk, pedig vágytunk a friss levegőre. A szobánkat minden nap rendesen takarították viszont az étteremben, főleg a belső teremben, az abroszok nem voltak tiszták és sajnos a felszolgálók barátságtalanok voltak, fáradtnak, kiégettnek tűntek.