A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Igazából minden szolgáltatással meg voltunk elégedve! Finomak,bőségesek az ételek! A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész! Tetszett a felújított szoba! Kényelmes és tiszta! Egyedüli negatívum hogy a hűvösebb időre talán nincsenek kellőképpen felkészülve (sajnos nekünk nem kedvezett az időjárás)és a szállodában és szobákban hűvös volt!
Tulajdonképpen teljesen korrekt lett volna az a húsvéti csomag, amit igénybe vettem (mind árban, mint a kapott szolgáltatást tekintve), ha előre kommunikálják, hogy a szállodában nincs fűtés - mint kiderült, ez egy nyári szálloda, fűtési rendszer nélkül, nyári takarókkal, így elég nehezen elviselhető az éjszakai kábé 10 fok.
A szálloda maga amúgy elég avítt, a lift is alaposan próbára tette a látogatók türelmét, a felszolgált ételek minősége és választéka viszont legalább megütötte egy jobb vállalati étkezde színvonalát. Az italválaszték viszont kifejezetten igénytelen volt, az extraként rendelhető (vagyis az "all inclusive"-ba nem tartozó) italok borzasztóan drágák (egy fél Unicum szervízdíjjal együtt közel 1000 Ft).
A szállodában nagyon hideg volt a fűtést valahogy meg kellene oldani számítva a hűvösebb elő -utószezoni időre. A liftek közül csak 2-3 működött általában,de az egyik azok közül is akadozott. A portai személyzet egy része nem állt a helyzet magaslatán, nehezen oldották meg a jelentkező problémákat.
Csoportos foglalás ellenére a szobákat nem egymáshoz közel adták, bár igyekeztek a helyszínen megoldani. Az étkezés és italkiszolgálás figyelmes és kiváló volt, ez minden várakozásunkat felül múlt. A wellness is megfelelő. Mindent összevetve ajánlanám másnak is és máskor is igénybe fogjuk venni a szállodai szolgáltatást.
Már évek óta visszajáró vendégei vagyunk a Hotelnek és Fürednek. Általában nyitáskor, mivel ez szezonális szálloda. Ilyen telítettségre nem emlékszem vissza az elmúlt 6-7 évben. Ami meglepett, hogy a személyzet a tömeg ellenére jól vette az akadályokat. A megszokott széles kínálat az ételek és italok terén nem változott.
Ami tetszett, hogy a teát és forralt bort önkiszolgálóvá tették, nem kellett sorba állni érte a pultnál. Az épp még felújítás alatt lévő szabadtéri snack-bárt most az épületeten belül üzemeltették, ami szintén jó volt, mert melegebb helyen volt. Az esti zenekar szintén jó választás volt pénteken és szombaton is, jó hangulatot varázsoltak a 70-80-as évek slágereivel. Ami negatívum volt,(ez köszönhető az időjárásnak), az a szoba hőmérséklete, ami a 15 C fokot súrolta, és mivel hősugárzó üzemeltetése nem volt engedélyezett,ezért vastag szabadidőruhában két plusz takaróval és kapucnival a fejünkön aludtunk éjszaka, hogy ne fázzunk. Mi ennek ellenére igyekeztünk jól éreztük magunkat.
A szállás fűtéssel nem rendelkezik, amit sehol sem tüntetnek fel az ajánlatokban. Így 15 fokos szobákba érkeztünk, nyári takarók voltak. Első nap szeles, hűvös idő volt kinn, mivel panelszerű épületről van szó, télen jól áthűltek a falak. Az étkezés jó volt, mindenki találhatott ízlésének megfelelő ételt.
A személyzet kissé ügyetlen, a szezonra van még mit gyakorolniuk. Az egyéb hiányosságokat az all inclusive ellátással kívánták pótolni. A tekepálya és a sétahajózás viszont kellemes kikapcsolódást nyújtott a családnak. A liftre rengeteget kell várni, kevés a vendéglétszámhoz képest. Klíma, fűtés és wellness rész kialakítása elengedhetetlen manapság még egy háromcsillagos szálloda esetében is, számunkra az all inclusive ezeket nem kompenzálta. Az uszoda és a szauna túl korán zárt, a nagy területet elfoglaló régi ruhatár abszolút fölösleges, helyette wellness szolgáltatásokkal lehetne bővíteni a szálloda szolgáltatásait. Sok funkciótlan, régi szocreálos terasz és egyéb kihasználatlan helyiség van, ami bőven megérett egy átalakításra. Sok mindent ki lehetne hozni egy ilyen közvetlen vízparti, saját stranddal rendelkező szállodából. L. Gy.
Évente kétszer meglátogatjuk ezt a szállodát,ami nekünk megtetszett. Nagyon finom és bóséges az étel választék,a parkja nagyon szép és kényelmes,sokan elférnek. A szobák is kényelmesek,de van olyan része a szállodának. ahol még a nyilászárók igen huzatosak és ilyenkor a szobában is fuj a szél,ez nagyon kellemetlen tud lenni. Egyébként minden más tetszik és megyünk legközelebb is.
Barátaimmal tavasszal valamint összel mindkét alkalommal közel egy hetet töltöttünk a szálodában. nagy parkkal rendelkezik. Az ellátás kiváló volt. Egésznap élveztük a különbözö ételeket. Naponta kétszer is szaunáztunk és uszkáltunk a medencében. Mivel a Balaton vize fürdésre alkalmatlan volt. Két alkalommal, zenés táncos esten vettünk részt.
Nagy családdal voltunk itt idén nyáron. Ez volt az első all inclusive nyaralásom, nem csalódtam benne :) A szálloda maga nagyon szép, az egyetlen kivetni való a pókok voltak. . . Az ablakokon sok helyen pókháló volt, a szobákban pedig - főleg a lenti szinteken - sok helyen pókok szaladgáltak.
Ezen kívül az ételek finomak és változatosak voltak - majdnem minden este betegre ettük magunkat. Minden korosztály jól érezte Magát, a szálloda mögött egyből ott a Balaton, a parton is lángos, fagyi, nuggets, italok, így ha valaki a nagy pancsolásban megéhezik nem kell messzire mennie a munícióért :) Nagyon tetszett, hogy voltak koktélok is, én imádom őket, viszont lehetett volna kicsit többféle is, mert így mindig ugyanazt a kettőt ittuk. Ami nekem negatív meglepetés volt, hogy nem volt hajszárító. . . Egy nívósabb hotelben nekem alap dolog lett volna. Mindent összevetve nagyon jó kis hely, szüleim és nagyszüleim már évek óta visszajárnak, nem véletlenül :) Ajánlom mindenkinek!
Családdal voltunk a balatonfüredi szállodában immáron másodszor, a Lido apartmanban. Jell. : családbarát szállás, kisgyermekes családok számára kifejezetten ajánlott. Gyerekek számára külön programok, akár a strandon, akár a szálloda épületén belül. A szállás kényelmes, tágas, tiszta, az étteremben és a strandon bő étel és ital választék.
Kedves személyzet. Saját strand, nem kell utazni, hogy vízpartot érj, Balatonfüred központja könnyen elérhető, a sétány és a kikötő, a közlekedést megkönnyíti a kis vonat, amely a szálloda előtt áll meg. Kifejezetten ajánlani tudom Mindenkinek. Ki kell próbálni, mi ismételni fogunk biztos.
Több éve a gyönyörű tavaszban május elején itt töltünk barátainkkal, /idén 24 fő/közel egy hetet ebben a retró szállodában. Valamikor a 70-es években élte fénykorát, ami számunkra megközelíthetetlen volt, mert külföldiek üdültek benne. Nagyon szép helyen épült, nagy parkja rendezett, közvetlen a Balaton partján.
Igazi gyerekparadicsom, teljes körű kikapcsolódás gyerekeknek, szülöknek, nagyiknak egyaránt. A személyzet barátságos, udvarias, segítőkész. A konyhája kitűnő, minden igényt kielégítő. A gyönyörű város és kulturája, a Balaton szépsége felejthetetlenné teszi. Ezért járunk ide, minden és tavaszán, feltöltődni, energiát gyüjteni és teljeskörűen kikapcsolódni. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.