A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Családbarát, rendkívül színvonalas all inclusive ellátást biztosító, gyönyörű helyen lévő szálloda, ahol már kétszer is jártunk. A szobák többsége (az olcsóbbak) kissé "szocis beütésűek", de tiszták és amúgy sem a szobában tartózkodik az ember a Balaton mellett.
Gyerekeknek, felnőtteknek remek kikapcsolódási lehetőséget biztosító üdülő, bátran ajánlható bárkinek, aki pihenni, lazítani - és erre az időre - remek ellátásra vágyik. Hajduné Szeged
A szobák valóban felújításra szorulnának és ez az egyetlen hátránya a helynek. Viszont mindezt feledteti az emberrel a korlátlan, és bőséges all inclusive ellátás, a gyönyörű, tágas kert, ahol ingyenesen használhatóak a napágyak, a kert végében található Balaton, mely gyönyörű panorámát ad az egésznek.
Kisgyerekkel kifejezetten ideális, hiszen a lassan mélyülő, elkerített résznél még az egészen kicsik is bátran lubickolhatnak, homokozhatnak. Mi már visszajáró vendégek vagyunk:-)
Szeptember elején jártunk a Hotel Marinában. Már évek óta visszajáró vendégek vagyunk, a rendkívül kedvező ár-érték arány kombináció miatt. A szálloda szobái kissé retro hangulatról árulkodnak, a fürdők eléggé felújításra szorulnának. A tisztasággal semmi probléma nincs, a személyzet rendkívül kedves, felkészült és előzékeny.
Az ételek fantasztikusan finomak, bőséges a választék, minden étkezésnél. A benti medence hőmérséklete és tisztasága, nagysága remek. A szálloda saját strandja kellemes pihenász szolgál, sokféle kikapcsolódási lehetőséggel. A strandon elhelyezkedő büfé szintén kiváló. All inclusive ajánlatuk az egyik legjobbak közé tartozik, bárkinek szívesen ajánlanám ezt a szállodát. Elhelyezkedése is kitűnő, a központtól öt perc kellemes séta.
Sokadszor voltunk a Marinában és még soha nem csalódtunk. Nagyon szép a park, a környezet, minden. Az ételek nagyon finomak és változatosak. Szerencsénk volt, olyan jó időt fogtunk ki, hogy még a Balatonban is tudtunk fürdeni! A személyzetre semmi panasz nem lehet, udvariasak és segítőkészek maximálisan. Alig várjuk a 2014-et hogy megint menjünk!
Az all inclusive ellátás nekem nagyon tetszett, finomak voltak az ételek. A szálloda közvetlen a Balaton parton van. A partra kihelyezett napágyakon kellemesen lehetett eltölteni az időt egy pohár hideg inni való és egy fagyi vagy jó lángos elfogyasztása után. 4 éjszakát töltöttünk a Marinában, ebből 2 este zenés, táncos est volt, ahol nagyon jó volt a hangulat.
Először is köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat,az esős időjárás ellenére is. A személyzet, a kiszolgálás,az étkezés igazán kiváló volt,. Mindenki nagyon kedves és udvarias volt.
Egyedül a szoba tisztasága nem volt megfelelő,Minden poros volt,legalább egy törlőrongy lehetett volna,hogy letörülhessem a polcokat,(akkor mindezt meg sem említeném)az ablak tele volt elpusztult bogarakkal, pókhálóval, na és a párna,az nagyon kényelmetlen volt, nem azért mert félpárna, (itthon is azt használunk). De mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat,és köszönjük szépen. Kívánunk jó egészséget mindenkinek! ! ! Kiripolszki József és Józsefné.
Már nem először üdültünk a Marinában és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon kellemes a hatalmas, szépen gondozott, jól felszerelt saját strandja. Kitűnő a konyhája és remek dolog a parton lévő, egész nap rendelkezésre álló bisztro és terasza. A tekepálya, az úszómedence, a szauna is jól használható.
A személyzet kifogástalan, szolgálatkészek, udvariasak és kedvesek. Az élőzene is kellemessé tette az estéket. Reméljük jövőre újra élvezhetjük mindezt.
Az ár/érték arány teljesen fedi a valós helyzetet. A személyzet korrekt, segítőkész. Az étterem kínálata felséges volt, néha már túlzott mértékben. A konyha kitűnően dolgozik. A szobák kicsit szűkre szabottak, az ágyak kényelmesek voltak. A WC-ben az öblítő nyomása gyenge - de a 10. emeleten ez előfordulhat.
Fürdőkád helyett szerencsésebb lenne a zuhanyozó. Remek szolgáltatás a vízparton levő napozóágyak és székek tömege, valamint a Pálma-grill. Osszegezve: mi nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszatérünk. Ami nagyon visszatetsző volt: a vendégek legnagyobb részének a vedelő-zabáló viselkedése, de ez nem a szálloda hibája. Ezt is belevéve, még jobban ki kell emelnem a személyzet hozzáállását. Számszerűen: 4,6 az értékelés.
Hat fős társasággal érkeztünk, és azt sérelmezem, hogy egy házaspárt a Lido részben helyeztek el igen jó körülmények közé, egy másik párt a dohányzó szintre (3. emelet)tettek egy elfogadható szobába, míg nekünk a 2. emeleten egy turistaszálló jellegű szoba került, pedig mindenki ugyanazt az árat fizette.
Gyerekheverő méretű ágyak,- lábtól - amelyeknek a széle magasabban volt, mint a benne lévő szivacs. Kényelmesnek nem volt mondható. A szélviharban az ablak tokostól mozgott, nagyon zajos volt. A 3. naptól az étkezés egysíkúvá vált, ugyanaz az étel került vissza, más fűszerezéssel. Az ételhigiénia is megkérdőjelezhető, mivel hatónkból hárman kaptunk hasmenést.
Mint ahogy értékelésem címével is jelezni szándékoztam a szálloda un. félpénzes akciója kedvező ár/ érték arányt biztosít. A személyzet nagyon sokat dolgozik a vendégek kiszolgálása érdekében. Kedvesek, szolgálatkészek és nem utolsósorban igen udvariasak. Az ételek finomak és bőségesek úgy a mennyiség, mint minőség tekintetében.
Amit javasolnék:mivel a kávéért többnyire hosszú sor áll ugyanúgy, mint az üdítők és a sör-borok estében ezt is egyszerűsíteni lehetne automata beállításával. Másik észrevételem:nagyon jó lenne ha ilyenkor elő és utószezonban a medencében egy kellemes hőfokra felmelegítenék a vizet. És végül muszáj megjegyeznem nem értem azokat a vendégeket, akik sokkal több ételt, italt elhoznak, mint amennyit elfogyasztanak! ?