2015. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. június 30.Ajánlom a helyet másoknak is!
Először is azzal kezdeném, hogy az oldalon elég vegyes véleményeket olvastam a szállodáról,de próbálom a mások által leírt negatív tapasztalatokat személyes élmény alapján megítélni.
Nekem a szálloda összességében tetszett.
Egy luxuslakosztályt béreltünk ki,amelyből a kilátás egyszerűen csodálatos.A lakosztály nagy,kényelmes, minden igényt kielégít.Bár mondjuk hogy nem "lapos" tv van egy ilyen színvonalú lakosztályban azt mondjuk nem tudtam hova tenni..mert egyébként minden berendezési tárgy abszolút ízléses,látszik, hogy foglalkoztak a dizájn-al.
A fürdőszoba gyönyörű volt és tiszta.Ez fontos.Nagyon.
De mégiscsak pár apróságot meg kell jegyeznem,amit egy ilyen szintű szálloda ne engedjen meg magának.
Észrevételeim nem kritikák,jobbító javaslatnak szánom őket.
A lakosztályban a sarkokra is figyeljünk oda, hogy ne maradjon ott pókháló és benne kaszás pók barátaink..a terasz nagysága megfelelő, a kinti bútorok kényelmesek, a panoráma elképesztő.De..véleményem szerint le kellene söpörni a terasz fenti részét hogy a bogarak,pókok kellemetlen meglepetéseit elkerüljük este.Ez zavaró volt.
Még egy észrevételt szeretnék tenni, ez pedig a reggelivel kapcsolatos.A vendég nem kíváncsi arra, hogy a reggelihez beosztott személyzet megvitatja a többi kolléga "munkásságát".
Ráadásul olyan hangerővel, hogy ha akarom ha nem, akkor is tudom ki mit csinált és mit nem.Ezt ne,semmiképp se!
Egyébként a reggeli mennyisége és minősége szerintem jó volt,élvezhető.
Bár a dumaszínház nélkül jobb lett volna.
A kinti wellness rész szerintem tökéletes, a kinti bárnál lévő személyzet kedves és barátságos.A víz hőfoka nagyon jó,a benti wellness is remek kikapcsolódás.
Összességében azt gondolom,ajánlanám ezt a helyet kikapcsolódásra,pihenésre és egy kellemes balatoni hétvégéhez!
Ja,és még egy dolog ami nem a szálloda hibája,de le kell írnom mert nem tudom elviselni.Légyszi ne menjetek atletikosz trikoszban vacsorázni.Szerintem undorító és ízléstelen!
Sok siket a továbbiakban,hajrá Silver és igyatok Dallmeyr kávét,isteni finom!:-)
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Golden Lake Resort további értékelései
2024.11.05a párjával
Jo estet kivanok! egy hirtelen otlet valosult meg az utolso pillantban. Eredetileg kozelebbre szerettunk volna menni,de a sors ide iranyitott minket.Ami nagyon jol sikerult. A szobank,az ellatas,a masszoroknek arany kezuk volt,nekem is ferjemnek is telitalalat.Vegtelen kedvesek mindenhol. A...
2024.06.05egyedül
Nagyon örültem,amikor rugalmasan kezelték az időpont módositást. Kedves volt a fogadtatás illetve az azt megelőző megkeresés/egyeztetés ,és a személyzet minden tagja is.Egy dolog viszont nem tetszett:a foglalásból nem derül ki,hogy / nem panorámás szoba esetében / a szomszédban kb.200 méteren...
2023.10.03a párjával
Volt szerencsénk itt tölteni 2 éjszakát a párommal. A hotel berendezése minden várakozást felülmúlt. A személyzet rendkívül kedves és udvarias volt. A hotel közvetlenül a vízparton van és nagyon közel minden látnivalóhoz. Többnyire a wellness részleget használtuk, amely tartalmaz hideg és meleg...
A Hotel Golden Lake Resort legnépszerűbb csomagjai
Napi ár félpanziós ellátással
45.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Két ünnep között
60.000 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval