Nagyon szeretjük a Balatont, és nagyon szeretjük Balatonfüredet, így idén nyáron is szerét ejtettük, hogy a szabadságunkat itt töltsük. Szerettünk volna olyan szállást keresni, ami nincs túl messze a parttól, a Tagora sétánytól, de ha pihenésre, csöndre vágyunk akkor is kielégít. Így találtuk meg a Lux apartmant.
Mivel ketten utaztunk így a harmadik emeleti stúdió lakást választottuk ki. Csodálatos Balatoni kilátással rendelkezik, könnyű sétával elérhető strand, de pár percre vannak boltok és éttermek. Az apartman nagyon igényes, tisztasága makulátlan felszereltsége teljesen rendben, minden igényt kielégít. Parkolás közvetlenül az apartman előtt lehetséges. Igazán gondosak, kedvesek a tulajdonosok. Biztosan visszatérünk még.