A park 2003-ban nyitott meg Balatonfűzfőn a Balatoni bob pálya és a Balaton uszoda tőszomszédságában. Céljuk röviden összefoglalható: természetes mozgásformák, természetes környezetben. Hat éves kortól a fizikai aktivitás végéig várják a csúszni, mászni, lőni vágyó kedves vendégeket.
Mászótornyukon, már két-három éves korosztálynak is van lehetősége kipróbálni ügyességét, bátorságát. Eszközeik kialakításánál arra törekedtek, hogy minden egészséges felnőtt és gyermek számára teljesíthetőek legyenek a feladatok. Csak a kishitűség, a motiválatlanság, vagy az akarat hiánya gátolhatja meg a sikerélmény elérését.
Nagyon szép, romantikus helyen van a kalandpark, hegyen található. A személyzet nagyon kedves és profi, látszik, hogy szívügyük a vendég. Minden pálya alatt van egy segítő, aki tanácsokkal látja el a vendégeket. Ami hátránya, de nagyon: az ára! Ilyet még nem is láttam máshol, hogy nem időre, hanem pályára kell fizetni elég borsos árat.
Máshol ennyi pénzért 2-3 órát lehet mászni és akárhány pályán akárhányszor, ami belefér, itt csak egyetlen pályán mászhatsz a pénzedért. Szóval ez nem annyira jó. A pályák között vannak elég nehezek, inkább rutinosabb mászóknak ajánlom.