Észrevettem, hogy az utcai fagylaltárusításnál itt minden napszakban sorba állnak, ha nem is mindig sokan, míg a közelinél szinte soha. Egyértelmű, hogy mi is ezt, kézművesként hirdetett fagylaltot akartuk megkóstolni. Gyors a kiszolgálás, pillanatok alatt sorra kerülünk, és élvezettel lehet nyalogatni a közheli padokon. Valóban nagyon finom (300 per gombóc), és bőséges a választék.
Megalltunk a fagyizonal a ferjemmel seta közben. En kertem etcsokis fagyit, es kerdeztem a fiatalembertöl, hogy vanilia van-e mert meg azt is szeretnek, nem lehetett latni a sok fagyitol hirtelen. Erre valamit gunyosan valaszolt, es összenevettek a kollegajaval. Es azonkivül a vanilia fagylalthoz semmi köze nem volt, ha valaki mar nyalt igazi vaniliat akkor meg van a velemenye.
Soha többet mi abba a fagyizoba nem kerünk fagyit. Ennyi a velemenyem, de mindenki maga dönti el.