Foglaltam telefonon helyet mert ajánlották az étteremben hogy foglaljak. Megérkezéskor a fizető pincér meg akart győzni arról, hogy nem foglaltam náluk vagy biztos máshol mert a Balaton környékén van vagy 40 ilyen nevű étterem (az arrogancia mesterfokát képviselte). Ezen túllendültem!
Kiszolgálni szerencsére már más jött aki nagyon tisztelet tudó és kedves, segítőkész volt. Rendeltünk parmezános paradicsomlevest, borsos zsákot, cigánypecsenyét. A leves édes volt mint a menzán. A borsos zsák mustár volt a cigánypecsenye pedig fokhagyma. A végén a fizető pincér arroganciával megkérdezte, hogy neki tudnia kell mindenképp, hogy milyenek voltak az ételek, meg vagyunk elégedve? Nagyon nem akartunk válaszolni de kipréselte belőlünk, hogy nem ízlett! A kérdés az volt "De miért? Mindenképp tudnia kell mert csak úgy tudnak javítani! " A leves édes volt. " Ez sajnos ízlések kérdése, hogy kinek mi az édes volt a válasz" Szerintem meg ennyi erővel sósan is hozhatta volna és akkor is igaz rá az ő verziója. Én meg azt mondom, hogy én had döntsem el, hogy édesen vagy sósan eszem! A többiről már nem is alkottunk véleményt. De itt leírom. Íztelen volt vagy is inkább mustár és fokhagyma maradt meg az emlékezetemben semmi más! Ezen kívül semmi más íze nem volt! Lehet, hogy a személyzeten kellene javítani mert első a vendég és mindig neki van igaza!
Balatoni utazásunk során a balatonkenesei Nádas csárdára esett a valasztásunk, amit nem bántunk meg,mert nagyon ízletes,bőséges,és árban is nagyon megfelelő ételt kaptunk.Kedves kiszolgálásban volt részünk.Biztos,hogy vissza fogunk ide még menni.Ajánljuk mindenkinek ezt a helyet,ha jót akarnak enni!
Asztalfoglalás nélkül térünk be egy korai vacsorára, a kellemes, tágas étterembe. Az ételek többsége jó volt, de a hal és a töltött karaj kicsit ízetlennek bizonyult. A kiszolgálás kedves, figyelmes. Ami nagyon nem tetszett: a salátabárnak nevezett jobb sorsra érdemes tárolóban egyetlen levélke friss zöldség sem volt, négyféle savanyúság mellett árválkodott egyetlen kapros öntet. . .
Nagyon finom ételek, tökéletes kiszolgálás.a rossz idő miatt pledet is adtak.az ételekre nem kellett sokat várni.az italok hidegek voltak,ahogy kell köszönöm szépen
Egy jó fürdőzés után a családdal a mai napon betértünk a Nádas csárdába vacsorázni. Nagyon meg voltunk elégedve mind az ételekkel, mind a kiszolgálással. Az ételek finomak és ízletesek,a tálalás nagyon gusztusos volt. A felszolgálók kedvesek és figyelmesek voltak, abban maradtunk, hogy ide még visszatérünk. Mindenkinek ajánlom.
Augusztus 20án volt szerencsénk betérni a Nádas csárdába Balatonkenesén, és csak jót tudok mondani. A fogadtatás is kedves volt, a hely retro, de illik a csárdához. Szép és tiszta. Az ételek bőségesek és finomak. Az érték-arány kiváló. A felszolgálók képbe vannak, pörögnek és kedvesek, ajánlanak, de nem tolakodóak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nyaralásunk alkalmával jártunk ebben a vendéglőben. Kedvesen, barátságosan fogadtak bennünket. A kerthelyiségben választottunk asztalt. Az ételek nagyon finomak voltak, de egy kicsit keveselltem a választékot - ezért adom a 4 pontot. Nem kellett sokat várni egyik fogásra sem. A savanyúságok mind egy ārban voltak (úgy emlékszem kb.
650 Ft/tálka), savanyúságos pultból kellett szedni, akár több félét is. Elég bőséges adag fért bele, nem csak egy főnek elegendő. Gyerekmenüből is választottunk, a mosolygós burgonyának nagy sikere volt. Mivel estefele már picit hűvösebb volt, a szomszéd asztalnál ülő gyerekeknek pokrócot hozott a pincér, mert hallotta hogy fáznak. Nagyon szép gesztus volt tőle, és nem utolsó sorban még a humora, és az emberekhez való hozzáállása is kiváló volt. Kellemes, hangulatos hely, jó hogy kipróbáltuk.
Barátokkal tértünk be a nyáron ebbe a nádfedeles, falócás, kicsit talán skanzen-szerűen stilizált belsejű étterembe. A falra rögzített kitömött állatok nem váltak személyes kedvenceimmé, de a halász-vadász, vidéki élet tematikába beillett. A kiszolgálás hozzáértő, udvarias, mégis közvetlen, szívélyes volt.
Az étlapról egy jó kis orja leves után halételt választottunk. Nekem a fogasfilé volt a kedvencem. Minden étel nagy adag volt, jó ízűen volt elkészítve, és bár hagyományosabb vonalat visz az étterem, nem ragadtak le az egyszerű "rántsd ki vagy süsd meg" gondolkodásmódnál, az ételek párosításában van fantázia, megjelenik a modern megközelítsémód. De a magyaros ételeket keresők is jól fogják itt érezni magukat.