Kiváló 2016. júliusban járt ittÉrtékelt: 2017. január 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Barátokkal tértünk be a nyáron ebbe a nádfedeles, falócás, kicsit talán skanzen-szerűen stilizált belsejű étterembe. A falra rögzített kitömött állatok nem váltak személyes kedvenceimmé, de a halász-vadász, vidéki élet tematikába beillett. A kiszolgálás hozzáértő, udvarias, mégis közvetlen, szívélyes volt. Az étlapról egy jó kis orja leves után halételt választottunk. Nekem a fogasfilé volt a kedvencem. Minden étel nagy adag volt, jó ízűen volt elkészítve, és bár hagyományosabb vonalat visz az étterem, nem ragadtak le az egyszerű "rántsd ki vagy süsd meg" gondolkodásmódnál, az ételek párosításában van fantázia, megjelenik a modern megközelítsémód. De a magyaros ételeket keresők is jól fogják itt érezni magukat.
Foglaltam telefonon helyet mert ajánlották az étteremben hogy foglaljak. Megérkezéskor a fizető pincér meg akart győzni arról, hogy nem foglaltam náluk vagy biztos máshol mert a Balaton környékén van vagy 40 ilyen nevű étterem (az arrogancia mesterfokát képviselte). Ezen túllendültem! Kiszolgálni...
Balatoni utazásunk során a balatonkenesei Nádas csárdára esett a valasztásunk, amit nem bántunk meg,mert nagyon ízletes,bőséges,és árban is nagyon megfelelő ételt kaptunk.Kedves kiszolgálásban volt részünk.Biztos,hogy vissza fogunk ide még menni.Ajánljuk mindenkinek ezt a helyet,ha jót akarnak...
Asztalfoglalás nélkül térünk be egy korai vacsorára, a kellemes, tágas étterembe. Az ételek többsége jó volt, de a hal és a töltött karaj kicsit ízetlennek bizonyult. A kiszolgálás kedves, figyelmes. Ami nagyon nem tetszett: a salátabárnak nevezett jobb sorsra érdemes tárolóban egyetlen levélke...