Panziónk a Balaton keleti kapujában, Balatonkenesén található. A panzióban 9 db kétágyas és 2 db négyágyas szoba van. A kertben szabadtéri medence és gyermekek részére játszótér nyújt kellemes kikapcsolodást. A panzió 250 m-re helyezkedik el a Balatontól, a főút mellett. A tömegközlekedési eszközök egy pillanat alatt elérhetőek.
Keresse kedvező csomagajánlatainkat! Várjuk szeretettel!
Családommal voltunk itt pár napot és jól éreztük magunkat, mivel kellemes fogadtatásban volt részünk, valamint rendkívül tiszta, takaros kis szobában voltunk elszállásolva. A szobában tv, ventillátor, hűtő is van. A szállást elsősorban kisgyermekes családoknak ajánlanám, mert látszik a használati tárgyakon, a kert elrendezésén, a hall kialakításán is az erre való törekvés.
Nagyon kellemes a kert elrendezése, nyugágyak, pingpong asztal, kerti székek asztallal, stb. Gondozott gyep, kellemes környezet szép bokrokkal, növényekkel. A medence viszont csak kisgyermekeknek való. . . ez a képen nem látszik, csak csábító a kékes megvilágítása. . . :-) A reggeli kielégítő választékkal bír, és finom (főleg a magvas kenyerük), a helyiség nem túl világos, de hangulatos. Minden roppant közel van, könnyen elérhető. Csak ajánlani tudom!
Májusban töltöttünk egy csodás hétvégét a helyen. A panzió a Balaton partján van, kb. 10 perc sétára a parttól, a strandtól. Igaz, még nem fürdőszezonban mentünk, de nagyon szép hétvégét töltöttünk lent. A személyzet nagyon kedves, a helyszín gyönyörű. A panzió nagy kerttel rendelkezik, az egyik fele parkoló, ahol elfér kb 4.
autó, plusz a ház előtt is ugyanennyi. A kert másik felében van egy medence, továbbá hintaágy és a gyerekeknek játszórész. Gyermekbarátnak tűnt a hely, a panzióban is sok-sok játék található. A szobák tv-vel és hűtővel felszereltek. Árban szerintem messze a legjobb ahhoz képest, hogy a Balaton partján található, továbbá a reggeli is beletartozott a csomagunkba, amiben megint csak nem volt semmi kifogásolható. Több féle kenyér, felvágott, sajt, tojás, virsli, lekvár, tea, kávé, ketchup, mustár és még sorolhatnám mi várt minket. Nagyon jól éreztük magunkat, nyáron szeretnénk visszatérni! Köszönjük a lehetőséget!