A balatonlellei Csilli Choco Bons manufaktúrában többféle kóstolóval egybekötőtt bemutatón vehetnek részt a látogatók vagy akár megtanulhatják a trüffelgolyó, a konyakmeggy, a bonbon és egyéb csokoládék elkészítésének fortélyait. A webshopon pedig bárkinek lehetősége van, hogy rendeljen a díjnyertes rumos-meggyes és pitypangkrémes bonbonjukból.
Kihagyhatatlan 2022. november 12.gyerekekkel járt itt
A Bazilikánál évente megrendezésre kerülő Édes Napok Fesztiválon találkoztunk a balatonlellei illetőségű csokiműhellyel, akik webshopot is működtetnek. Nekem legjobban a kézműves bonbonjaik tetszettek, melyeket 450 Ft-os darabáron lehetett megvárásolni, tehát nem dekára kimérve. (a webshopban 430 Ft).
Mangókrémeset, fekete szedreset, sóskaramellás vaníliásat kóstoltam a magam részéről, de a gyerekek is válogattak még másféléket. Ők választottak még szív alakú csokoládét és csokinyalókát is (900 Ft/db). Lehetett bankkátyárval is fizetni. Kedves volt a kiszolgálás. Balatonlellén járva (évente szokott ott nyaralni a családunk) fogunk még menni.