Családdal vakációztunk Lellén. A vízparti strandbüfé minden igényt kielégítő. Tényleg mi szem-szájnak ingere azt megkapod. A kiszolgálás gyors,udvarias, az árak elfogadhatóak. A limonádé kitűnő, hűsítő! Még az otthonról hozott baby kaját is készségesen megmelegítették. Gyerekbarát! Már többször igénybe vettük szolgáltatásaikat. Bátran ajánlom mindenkinek, aki arra jár.
Kellemes, modern strandbüfé, klasszikus és mai ételekkel. Kiszolgálás a pultnál, de több helyen is, tematikusan. A konyha ontja magából az ételeket a lángostól a babgulyáson át a gyrosig, ami szem-száj ingere. Minőségre, mennyiségre nem lehet panasz és az árak sincsenek elszaladva, sok balatoni strandétteremmel szemben.
Ami különösen szimpatikus, hogy amíg a szülők válogatják, összeszedik a családnak az ebédet, addig a kisgyerekeknek játszósarok van kialakítva. Emellett "apuka megőrző" is működik, az alsó szinten óriás tévé állandó sportcsatorna és hideg, csapolt sör formátumban.