Rendeltünk délutáni órákban alacart étlapról. Volt egy bolognai spagettink. A tészta rajta tiszta víz volt rajta és az íze is! Állt a tanyér alján a víz. Mikor ki jött a pincér közöltük vele. Annyit mondott át adja a konyhának és intézkedik. Semmi nem történt! A számlán is teljes ár volt.
Ez szerintem gusztustalan hogy a vendég jelzi a problémát és tudomásul is veszik és nem tesznek semmit. Nem azt vártam volna el hogy ki vegyék a számláról de, azért illő lett volna. De a minimum az hogy megkérdezzék hogy hozhatnak e helyette esetleg más ételt.
Az udvariasság ,kedvesség , mosoly elmaradt a dolgozók részéről. Az étel minősége kifogásolható, levest kiborította,a saláta levet szintén,pizza messze nem az a minőség amit meg szoktunk hiába kemencés. Őszeségében hatalmasat zuhant a színvonal.
Balatonlellei nyaralásunk alatt ebbe a part menti étterembe ebédeltünk az első nap. Nagyon kedves volt a kiszolgálás. Sajnos majdnem egy egész órát kellett várnunk amire felszolgálták a kiválasztott ételeket,de megérte. Nagyon ízletes és bőséges adagot kaptunk. És a tálalás is gyönyörű volt. Az árak is elég jók voltak. Aki arra jár ajánlom térjen be. Nem fogja megbánni.
Az étteremből csodálatos kilátás nyílik a Balatonra, a pincérek kedvesek, gyors a kiszolgálás, az ételek istenek, az ár-érték arány a városban a legjobb.
A ‘napi menü’ ajánlat csábított be, leültünk, 1 percen belül kézbe is kaptuk az étlapot. Majd fèl órát várakoztunk, egy pincér sem jött oda hozzànk. Az egyik többször is felénk nézett, majd kétszeri jelzés és szólás után sem jött oda felvenni a rendelést. Rajtunk kívül mèg 2 család unta meg a várakozást és hagyta ott a helyet!
Kellemes hangulatú étterem,az ételek amiket választottunk finomak voltak,a pizza különösen az. A kiszolgálás hagy némi kívánni valót maga után. A nagyon magas “felszolgáló” hölgy,lekezelően,kioktatóan válaszolt a menüvel kapcsolatos kérdéseinkre,látszott rajta,hogy nem kívánatosak a kéréseink. . .
A párommal tértünk be erre a kívülről tetszetős helyre. 12 percet vártunk az étlapra, pedig nem voltak sokan. Kétszer is nem a megrendelt ételt hozzták ki, majd 40 perc után sikerült. A pincérek azt se tudják melyik asztal kié, se mosoly és még flegma is. Az ár/érték arány nem megfelelő. Messziről el fogom kerülni jövőre.
Júliusban jártunk itt először, nem volt jó idő sajnos, ennek ellenére aránylag sokan voltak az étteremben. Tetszett a hely, barátságos környezet, jó és kedves volt a kiszolgálás, és nem utolsó sorban az italokat olyan hőmérsékletre hűtötték ahogy az a nagykönyvben meg van írva! Az ételek finomak voltak és gyorsan az asztalunkra kerültek. Ajánlom mindenkinek!
A legjobb és legszínvonalasabb étterem a Balaton partján! az ételek finomak, a pincérek kedvesek, figyelmesek! a pincérlány még kedvesebb :)! a hely maga, osztályon felüli ! tavaly voltunk itt először, az idén már nyaralásunk minden ebédjét itt tartottuk. Köszönet a személyzetnek! remélem még sokszor a vendégük lehetek!
Egy szombati napon ebben az étteremben szerettünk volna ebédelni a férjemmel és a gyerekeimmel,bár ha jobban körül nézünk messze elkerüljük a helyet! ! ! Az asztal alatt mumifikálódott madár hevert,az asztalok ragadtak a kosztól,csikkel tele hamutál bűzlött az asztal közepén.
Amikor szóltunk hogy legalább a madarat vigyék el,megjelent a "főnök" néven szólított férfi,aki arognánsan rendre utasított minket,hogy ne foglalkozzunk ilyesmivel,a nyomaték kedvéért két kigyúrt emberrel a hátánál. Fenyegetve éreztük magunkat,de két kiskorú gyermekünk érdekében nem szóltunk semmit,minimálisat rendeltünk,és gyorsan elhagytuk a helyet. . .