Az idei nyáron Balatonlellén találtuk meg a legfinomabb és a legkülönlegesebb réteseket. Most voltak itt először,de szerintem nem utoljára. A sétáló részen már az első napokban felfedeztük ezt a jó kis helyet. A Spartól mindössze 100 méterre,a vasútállomástól kb. 600 méterre található a Hortenzia utcában.
Kapható itt kürtöskalács fagyi,churros,buborék goffri,de ami a legfinomabb volt számomra a rétes. Frissen készült mind. Mert nem egy,vagy kettő féle volt,hanem sok-sok finomság. És nem kis szeletek,hanem igazi termetes darabok. És az ízük ,mennyei. Volt itt csokis-túrós,barackos-túrós,ribizlis-túrós,vaníliás-túrós,túrós,epres,szilvás,almás,meggyes,megyes-túrós,barackos. És persze voltak cukormentes változatok is. Csak egy baj volt. Hogy szinte fél óra alatt elfogyott mind. És nem mindíg volt utánpótlás. Pedig tuti megérte volna. Sajnos nem tudtuk emiatt az összes félét megkóstolni. De reméljük talán jövőre is itt lesznek.