Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Érdekes pacal, nagyon gyenge kenyérrel

Sissy Büfé BalatonlelleSissy Büfé Balatonlelle a térképen

Átlagos 2024. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A XXL lángost kínáló Sissy büfé Balatonlellén közvetlenül a magát óriás lángossal reklámozó Vanda büfé mellett van, elsőre azt hittem egy a kettő, de erről szó sincs.
Rendeltem egy alkoholmentes Stella Artois sört, savanyú volt. Nézem a lejáratot, hát túl voltunk rajta, majdnem egy hónappal. Cserélték szó nélkül. A szomorú az, hogy a következő palacknak is megvolt a szokatlan, savanykás mellékíze. Azt már nem vittem vissza, ki is fizettem, de jeleztem a problémát, mert jó ha tudnak róla. Vélhetően hosszan ideig a napon volt az egész tétel, ez a sör minden esetre, amit sajnos kénytelen vagyok időnként inni volán mellett egyéb híján, nem ilyen. Sőt, az utóbbi időben még javult is.
Füstölt csülkös pacalt kértem, ez az egyféle volt, annak is örültem. Érdekes fűszerezésű, kissé leveses szaftú, színben sem pörköltszerű produktum volt, nagyon gyenge kenyérrel. A fűszer kakukkfűnek tűnt. Összességében nem volt élvezhetetlen. 3500 forintért nem rossz vétel. De 3 pontnál többet nem tudok adni ennek a helynek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (11)
Sissy Büfé Balatonlelle - EgyébSissy Büfé Balatonlelle - EgyébSissy Büfé Balatonlelle - EgyébSissy Büfé Balatonlelle - EgyébSissy Büfé Balatonlelle - EgyébSissy Büfé Balatonlelle - EgyébSissy Büfé Balatonlelle - EgyébSissy Büfé Balatonlelle - EgyébSissy Büfé Balatonlelle - EgyébSissy Büfé Balatonlelle - EgyébSissy Büfé Balatonlelle - Egyéb

Sissy Büfé további értékelései

2022.02.15gyerekekkel
Kiváló
Nagycsaláddal jártunk itt tavasz közepén. Séta közben találtunk rá a helyre. A táblás hirdetés keltette fel a figyelmünket, amin az extra méretű lángos szerepelt. A lángos isteni volt, sokféle feltéttel kérheted. Ár-érték aránya nagyon jó. A kiszolgálás nagyon kedves és mosolygós volt....
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
58.064 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Őszi wellness élmények
CE Plaza Hotel Siófok
79.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
95.880 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással