Mit szólna, ha bekukkanthatna Cook kapitány izgalmas világába, vagy elkísérhetné Kolumbuszt a felfedezőútjain? Önnek készült ez a weboldal, ha szívesen kipróbálná, milyen érzés a magyar tenger egyik legszebb partján, egy különleges, elegáns, szárazföldi “hajón” megszállni.
Mivel a Club Regatta nem egy hétköznapi panzió, hanem olyan hely, ahol belebújhat a legnagyobb hajóskapitányok kalandvágyó bőrébe – legyen Ön akár a hajózás szerelmese, akár csak újdonságra nyitott földi halandó -, biztosan jól fogja érezni magát a büszke kormánykerekek, a szélfútta vitorlavásznak vagy a hajdani, izgalmas hajóskönyvek közt Balatonlelle szívében. Élje át a hajósok szenvedélyét nálunk, és mi a legnagyobb hajóskapitányoknak járó bánásmódban részesítjük!
Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás tiszta, barátságos, egyedi berendezéssel. Mi Drake kapitány kabinjában voltunk. Közel minden, a strand, a központ, a vasútállomás. Az ágy kifejezetten kényelmes. A legnagyobb melegben voltunk itt, de a szoba mégis kellemesen hűvös volt.
A hotel szoba barátságos. A személyzet nagyon kedves és figyelmes. A reggeli svédasztala bőséges és nagyon finom volt. A grill vacsorára kínált ételek is mennyeik. Különféle programokkal várják a vendégeket, hogy az ott töltött idő még emlékezetesebb legyen. A hotel közel található a parthoz és a központhoz. Balatonlellén nagy szabad strand is van. Nagyon jól éreztük magunkat.
Kisgyermekkel kerestük fel egy ismerős ajánlására ezt a kis családias hangulatú, nagyon kellemesen berendezett minihotelt. A személyzet nagyon kedves volt, a kisgyerekkel is igazán pihentető napokat tölthettünk el náluk. A strand közel van, de a hotelben is sokféle játékot, elfoglaltságot talált a kislányunk.
A svédasztalos reggeli igazán bőséges volt, a grillvacsora pedig egyenesen szenzációs! Köszönjük a szíves vendéglátást, biztosan visszatérünk hamarosan!
Club Regatta Minihotel válasza
Kedves Vendégünk! Mindig szívesen látjuk a gyerekeket is a fedélzeten,mert a nyaralás csak akkor lehet gondtalan, ha a legkisebb kalózok is jól érzik magukat! Reméljük visszatérnek hozzánk, és ismét találkozhatunk. Üdv. Vassné Mészáros Judit
2013. június 4., Club Regatta Minihotel, üzletvezető
A fogadtatás nagyon közvetlen és baráti volt, a szálloda nagyon otthonos és végig odafigyeltek ránk, azonnal teljesítették minden apróbb kérésünket. Ár-érték arányban az egyik legkiválóbb szálloda ahol eddig jártunk Európa-szerte. A kiszolgálás és a konyha első osztályú, odafigyelnek a minőségre. Máskor is szívesen választjuk a Club Regatta-t, ha pihenésre vágyunk.
Club Regatta Minihotel válasza
Kedves "Kabinlakó"! :-) Örülünk a személyzet nevében is,hogy elégedett volt szolgáltatásunkkal, és mielőbb várjuk vissza a fedélzetre! Természetesen nem haragszunk meg azért sem, ha több "matróznak" is elmondja, milyen élményeket nyújtott Önnek a CLUB REGATTA. :-) Üdv. Jagodics Tamás
2013. június 4., Club Regatta Minihotel, REGATTA kapitánya
Az egész ott kezdődött,hogy gyermekkorom óta szeretek játszani,rejtvényt fejteni és persze nyerni! :-) 2011. tavaszán nyertem egy éjszakás tartózkodást ide a Club Regatta Minihotelbe,a minihotel hírlevelére történt feliratkozással. Mivel azon a héten csütörtökön volt az esküvőnk,nagyon örültünk,hogy szombaton elutazhatunk ide.
És mivel a nagy gyermekeinktől kaptunk egy romantikus nászutat is ajándékba,úgy gondoltuk,hogy ide az akkor 9 éves kislányunkat is elvisszük. A hotel nagyon jó helyen van,kisétálva pár perc alatt elérjük a Balatont! :-) A hotel belseje -a jelmondatuknak megfelelően - hajós relikviákkal van tele,hajómodellekkel,stb. Nagyon impozáns az egész megjelenése. A kertben trambulin,ping-pongasztal,homokozó is található,látszik,hogy szívesen várják a gyermekeket. Bent is van egy klasszul berendezett játszószoba,rossz idő esetére. A személyzet nagyon kedves,együttműködő. A kertben jó kis minibár található,nagyon finom,alkoholmentes limonádékkal a gyermekekre is gondolva,de az alkoholos italok sokfélesége is lenyűgöző. A kapitány - a hotel igazgatója - nagyon kedves,barátságos,kapitánysapkában fényképezkedik a kiskalózokkal. . . Gyermekem egy egyszerű "kiskalóz-kérdőív" kitöltését követően ugrálókötelet kapott ajándékba,én ugyanennek felnőtt változatáért egy kedves Club Regattás bögrét! Rajta egy frappáns mondat: mire igyon a hajós? Éhgyomorra! :D A szombat esti grillvacsora bőséges,látványos és valóban az orrunk előtt készítették el,a vasárnapi büféreggeli pedig bőséges,nagyon komoly választékkal bírt,minden igényt kielégített. Mindenképpen ajánlom a hotelt mindenkinek,aki nyugodt,balatoni kikapcsolódásra vágyik,mindenkinek,aki gyermekekkel utazik és velük együtt szeretné jól érezné magát. Minket megfogott és nagyon szeretnénk visszatérni ide.
Köszönöm, hogy "billentyűt" ragadtál, és leírtad benyomásaidat, élményeidet! Annak meg pláne örülök, hogy ez ennyire pozitív! :-) Várunk vissza benneteket! Üdv. Jagodics Tamás
2013. június 4., Club Regatta Minihotel, REGATTA kapitánya