Mindegy, hogy ajánlom vagy sem, de te akkor is bemész ide, ha itt vagy. . . ugyanis nincs más a környéken. És még csak rossznak sem mondható. Kiemelt pozícióban van, a parkolóban leteszed a kocsit (mivel is jönnél még ide? ), fizetsz érte sokat, és elindulsz a kultikus hídon át a kultikus sziget felé.
Akár odafelé, akár visszafelé, meg fogsz éhezni vagy szomjazni. Amikor átjöttem a gázlón és már alig vártam, hogy partot érjek a tűző napon, a kánikulában, a feleségem jéghideg üdítővel várt a parton, bodzás volt és elmondhatatlanul jól is esett! Hát erre van itt a büfé. . aztán ettünk is itt, én egy abszolút feledhető rántott húst krumplival, semmi íze nem volt volt, de mégis valami félkészből lett hirtelen kész, hát letudtam az ebédet aznapra. Ennyit ér a dolog. Meg vannak még ugyanitt ilyen meg olyan ajándéktárgyak is, aki ezt szereti annak mondom. . .