Kányavári-sziget Nagy kilátó Balatonmagyaród bemutatkozása
A Kányavári-sziget Balatonmagyaród egy különösen védett gyöngyszeme, melynek csodálatos látványában négy emelet magasságból gyönyörködhetünk a kilátónak köszönhetően. A tornyot a Balaton-felvidéki Nemzeti Park építtette annak érdekében, hogy a látogatók teljes képet kaphassanak a Kis-Balaton páratlan látképéről.
A Kányavári-sziget Nagy kilátó egy könnyű sétával megközelíthető, így családosoknak is remek választás.
Kihagyhatatlan 2023. szeptember 12.a párjával járt itt
Az egész sziget egy remek hely, így a kilátót sem hagytuk ki. Stabil, szép építmény és nagy forgalom volt. Csodás kilátás nyílt a Kis.Balatonra, a benne lubickoló és feluráló halakra és a környező dombokra.