A Hotel Napsugár Balatonmáriafürdő egyik legszebb részén található, a Balatontól 80 m-re, közvetlenül a kerékpárút mellett. A családias hangulatú, gyermekbarát hotel 21 szobával rendelkezik. A két és háromágyas szobák egy része erkélyes. Mindegyik rendelkezik saját fürdőszobával, televízióval és műholdvevővel.
(Gyermekágy, pótágy és hűtőszekrény is igényelhető. ) A hotelhez két étterem is tartozik, ahol félpanziós ellátást biztosítunk kedves vendégeinknek. A hotel nagyon jó kiinduló pont a Balaton déli partjának megismeréséhez. A környéken sok a horgászási, sportolási, kirándulási lehetőség is. Könnyen megközelíthető autópályán, vonattal és busszal is. SZÉP Kártyát, Erzsébet-utalványt elfogadunk!
Gyönyörű szálloda, rendkívüli tisztaság, kedves személyzet. Mindez nem jellemző az ügyvezető hölgyre. A szállásfoglalásról és az előleg befizetésről visszaigazolást nem küldött. Bár telefonon mindent megígért és azt mondta minden rendben, mire megérkeztünk a lefoglalt szoba helyett egy jóval kisebb, tetőtéri, levegőtlen helységet biztosított.
Mint ott kiderült a hűtőszekrény nem tartozéka szobáknak és a televízió is összesen csak az alapcsatornákból áll. Kárpótlásul árengedményt ígért az ügyvezető (M. K. ), de mire az elszámolásra került sor arról is megfelejtkezett. A befizetett összegről "természetesen" sem nyugtát, sem számlát nem kaptam, ( talán a NAV-nak kellene ott nyaralni)