Az étterem egész évben várja vendégeit, mely egy családias, otthonos hely. Az étterem berendezése a régi fényképekkel, bútorokkal, lemezlejátszókkal és antik tárgyakkal a XX. század eleji hangulatot idézik. Az étlapon főként hagyományos fogásokat találunk, ezt egészítik ki a szezonális különlegességek.
Az itallapon helyi borok kínálatából válogathatunk. A kávét mindenképpen kóstoljuk meg, hiszen hazai és nemzetközi díjakat is nyert kiváló minőségű készítmények várnak minket.
Méltán került be a szárszói Anno vendéglő a Magyar Konyha balatoni különkiadványába, melybe a „magyar tengerpart” legjobb, legmegbízhatóbb helyeit szedték össze. Az Anno dizájnos, hangulatos, otthonos, hoz valamit a békebeli nyugalomból. Barátságos kiszolgálásban volt részünk, az ízek is rendben voltak.
Vegyes tálat ettünk, ami kifogástalan volt. Az étlap kissé eklektikus, talán jobb lenne egy stílusirányzatot kiválasztani, mint a magyar konyha klasszikus fogásai mellett farfalle-t, spagetti-t és csevapot kínálni. Az árak helyenként mellbeverően alacsonyak, 450-ért már lehet levest kapni (erőlevest tojással), 300 ftért pedig desszertet (lekváros palacsintát). A kétszemélyes tál közel 6000 ft, de három személy jóllakik vele, akkor is, ha nagyétkű, van rajta négy főétel s köretek. Kulináris csodákat ne várjon senki, a magyar fősodor étkeit kínálják itt, de azt korrektül elkészítve. A hely egyébként a honlap szerint télen is nyitva tart.
A déli part egyik legjobb étterme. Mindenkinek ajánlom, aki erre jár térjen be, és utána ez lesz a kedvenc étterme. Kisgyermekkel jártunk ott, mindig bemegyünk, ha erre visz az utunk. A kinti rész nagyon hangulatos, kellemes. Udvarias kiszolgálás, nagyon kiváló ételek. Az év bármely szakában kellemes hangulatú étterem. Ne hagyja ki senki sem, aki erre jár! ! !
Egyik kedvenc éttermem, finom ételekkel isteni pizzával és kedves kiszolgálással. Ha a Balaton déli partján járok, mindig beugrom a családdal vagy barátokkal. Főleg a kinti rész hangulatos, de belül is korrekt az összkép. Ajánlott minden korosztály számára aki szeretne egy jót ebédelni vagy vacsorázni kellemes, nyugodt környezetben. Remélem hamarosan újra a vendégük lehetek!