Két Korona Konferencia & Wellness Hotel Balatonszárszó bemutatkozása
A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszón, a déli part egyik legkedveltebb üdülőövezetében helyezkedik el, Budapestről egy óra alatt lehet megközelíteni az M7-es autópályán. A családias szálloda 2008 október közepén nyitotta meg új szállodai szárnyát, melyben kialakításra került egy wellnessközpont.
A szálloda szép volt, mi a tavaly átadott részében voltunk gyerekekkel. Tetszett, hogy ott csak kisgyerekes családokat helyeztek el. Játszókuckóban egy gyerek csocsó még elkelt volna. Wellness részleg minden igényt kielégített. Ajánlom gyerekes családoknak.
Sok helyen megfordultunk màr,de ez volt eddig a legtökèletesebb! A kiszolgàlàs ès az ételek kifogàstalan volt! A wellness rèszleg tökéletesen megfelelt minden szempontból. Szìvből ajànlom mindenkinek ezt a helyet! :)
Általánosságban jó volt, bár a két épületet összekötő nagyon szép,zárt folyósó kifejezetten hideg volt. A wellnessből jövet meg is fáztam! Az étkezés átlagos volt ugyan, de mindig volt hal, viszont a cukorbetegnek nem volt nagy választék (pl.legalább cukormentes dzsem a kalácshoz, a kávé mellé).
Kellemes, modern, rendkívül tiszta szálloda. Az ételek finomak, bár a választék kicsit szegényes. A kiszolgáló személyzet kedves, segítőkész és mosolygós. A wellness rész megfelelő, tetszett a hosszabbított nyitvatartás. A szobák nagyon kicsik, ez zavaró volt, illetve a fűtés lekapcsolásával is nagyon meleg és levegőtlen volt a szoba éjszaka. Emiatt keveset aludtunk. Alapvetően jól éreztük magunkat.
negativumok: pihenni nem a legjobb azokon az ágyakon de az éjszakai alvás se volt jó. a tisztasági részleg elég zsúfolt fölég egy nem kis embernek . a köntös csak XL lesig van ami az mutatja hogy nincsenek felkészülve 130+ os emberekre.
a wellness részleget az éttermen keresztül lehetett megközelíteni ami nem szimpatikus nekem a net szolgáltatása is gyenge volt néha smart tv révén a saját mobilunkon keresztül tettük érdekessé az estékek
pozitívumok: ami jó volt az a kaja minősége és a személyzet odafigyelése külön köszönet a szakácsnak és a személyzetnek
A szálloda abszolút megközelíthető, az állomástól 10 percnyire található. A szobák nagyon tiszták és rendezettek voltak, a személyzet kedves, ugyanakkor távolságtartó volt ( nem feltétlenül baj). A wellness részleg egyszerű volt, de ebben az árban teljesen megfelelő a kínálat.
Az étkezések azonban kiemelkedőek, mindig figyeltek arra, hogy kellően meleg legyen, elég legyen és választékos legyen. A Két Korona Hotel teljes mértékben megfelelő azoknak a pároknak, családoknak, akik pihenni óhajtanak egy nagyot és nem akarnak semmiféle extrában részt venni.
Ez volt a második látogatásunk itt, és most sem csalódtunk. Csak mi voltunk a szállodában, de a wellness-részleg folyamatosan működött a kedvünkért. Nem volt svédasztalos vacsora, de a menüválasztásos ételek is finomak voltak. A svédasztalért cserébe superior lakosztályt kaptunk a családi szoba helyett, ez igazán tágas volt. A személyzet kedves és profi. Köszönjük ezt a kellemes pihenést!
Wellness részleg szuper, csak rövid ideig van nyitva (10-19ig). Nincs minibar (hűtő) a szobában. A delux apartmanban ami 2 szobás, csak 1 TV van és a hálószobán nincs ajtó, ami zavaró ha a gyerekek aludnának. Nincs alapból hajszárító, külön kell kérni a portán. Étel finom, de gyenge a választék.
Összességében csak ajánlani tudom! A személyzet mindig kedves,segítőkész, udvarias. PROFIK! Az ételek finomak, mindenki talált neki megfelelőt. A masszázs csillagos ötös! Ne hagyja ki senki! A szálloda új részében voltunk, superior lakosztály, annyira új hogy még csak a csupasz falak vannak. A szobában telefon, széf, klíma nincs.
Ennek ellenére nagyon jó idő volt a szobánkban. A szoba ár-érték aránya lehetne jobb. A fürdő akárcsak a szoba tágas, de nincs benne semmi, ahova a holmit pakolhatnám. A wellness részleg szuper, a gyerekeket alig bírtam este kiszedni. A strand 10 perc sétára van, kisgyerekkel ideális. Aki pihenésre vágyik,annak tökéletes ez a hely.
Első alkalommal voltunk a szállodában. A superior szoba tágas, az ágyak kényelmesek, a fürdőszoba modern és tiszta, a kártyás ajtónyitás praktikus. Kisebb dolgok rontják az összképet, mint pl. a sérült, ragacsos távirányító. A wellness medence jól felszerelt, kellemes időtöltést ígér.