Jó 2013. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. november 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Februárban tértünk be, külföldről hazafelé. A kiszolgálás kicsit lassú, a professzionális érzetével, ám az őszinte kedvesség teljes hiányával. A húslevesünk íze hozta az éttermi közepes minőséget, ennél már ettem számtalan esetben jobbat. A répa a levesben nyers volt. Ugyan a zöldségek kvázi nyersen hagyása trend, a répának ez alól kivételnek KELL lennie! Főételnek mindketten a magyar konyha egy-egy fúziós újraértelmezését választottuk (mangalicahúsos tagliatelle és csülök fejtett babbal). Ezen "kompozíciók" minőségéről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Olyan ízélmény volt, ami bárkiből kihozná a lírikus költőt. Ezek után a kétféle édességet eksztatikus hangulatban vártuk! Nem kellett volna. Merthogy ugyan ezek is kompozíciók voltak , de nagyjából úgy sültek el, mintha a Sex Pistols játszana Bach-ot. Túlfantáziált, ízharmónia nélküli korcsok lettek. Igazi csalódás volt. Nem egy, mindkettő. A szakács és a cukrász ezért külön szakma...Kérném ezt észben tartani! Végeredményben azért hazavittünk egy maradandó élményt, de a hely hírneve ennél kicsit többet igért...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Jó
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Kistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka további értékelései
Évekkel ezelőtt voltunk itt először, őszintén szólva nekem akkor nem tetszett, és nem is igazán értettem, mi az a nagy hype körülötte. Valószínűleg rosszkor mentünk. Most, 4-5 év után benéztünk egy vacsorára. Hatalmas csalódás volt, de a kellemes fajtából! Én szarvast ettem vadas mártással és...
Nagyon finom minden, igazán tetszetős szemnek és szájnak egyaránt. A sajttálat ajánlom mindenkinek aki szereti a sajtokat. A borok nagyon finomak, a kiszolgálás tökéletes.