A Rock burger cirkusz lellei testvéregységében igen jó tapasztalataim voltak, így gondoltam, hogy megnézem a balatonszemesi egységet is. Annál is inkább, hogy a fiam kifejezetten kérte, hogy vegyek neki még egy minőségi burgert a szárszói után. Kikötése az volt, hogy legyen benne hagymalekvár, s persze marhahúsból legyen a pogácsa (s nem lazacból például, mert olyat is tartanak).
Úgyhogy ugyanazt kapta, mint Lellén, Deep Purple burgert. A várakozási idő kissé elnyúlt. Maga burger jó volt, persze az első harapás jogát fenntartottam magamnak. Nem sütötték rommá a húst, jók voltak a belevalók meg a buci is, a sült krumpli minőségi, a coleslaw is jó. Rendkívül zavaró, hogy semmiféle minőségi sört nem tartanak, csak nagyipari multifőzeteket. Erősen gondolkodtam azon, hogy ezért levonjak egy pontot, de végül nem volt szívem hozzá. Maradjunk annyiban, hogy 4,5 pont felfele kerekítve.